VahidoV Konu tarihi: 11 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 11 Nisan 2014 Salam.Mene huawei y320-u10 markali telefonu format,yeni sistmin yenilemek lazimdir.Bir sozle prosifka etmke .Butun proqramlar var elimde lakin bacarmiram.Xahis edirem mene trafli izah edin ki,android sistlemler nece prosifka edilir ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 xahis edirem bilenler bunun prosifkasini mene izah etsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Mayıs 2014 Axşamın xeyir. Mən bunun üzərində biraz işlədim ancaq bunları hələkik reallaşdırmışam. Root (Admin) icazəsi verdim. BootAnimationu orginala çevirdim. Ascend öz animasiyasını qurdum. Artıq proqramları sildim. Bakcellin artıq fayllarını sildim + muzikalarını. iOS stilinə çevirdim. Hələki bunlar etişəm. Qalanlar. Nömrəi blokdan aça bilməmişəm. Kernelin logosunu dəyişə bilməmişəm. Bunları tamamlayıb iOS 7 stilində proşivkanı paylaşacam. Yazmağıda həmçinin. İlkin görünüş belədir. Yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Zairov link işləmir yenilə zəhmət olmasa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 maraqli sistem olacaq sebirsizlikle gozleyirem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Zairov,Qaqas youtube ve ya diger forumlarda root ve prosifka eyni gosterilir.Amma eslinde tamam basqa-basqa seylerdir.Menim bir tanisim var android 4.2.2 deyil,prosifka ile 4.4.2 yazdi her sey hell olundu.Acildiqda hec bakcell reklami bele gelmir.Her cur ceht etmisem,olmur ki olmur .... Zairov oldu movzunu paylasacagin tarixi yaz bilek zehmet deyilse Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Mayıs 2014 Salam. Link isleyir. O dediyin orginal deyil on gore men yazmiram onu.KitKat cyanogenmod olmalidir. Kernelde ozunku deyil. Amma oz ustunde olan orginaldir. Yenilenme yoxdur 4.2.2 qalib hele. Kernelin logosunu deyismek ucun proqram var vaxt olan kimi onuda quracam. Vaxta gelince oxuyuram ancaq senbe bazar vaxtim olur mesqul olmaga. Delphi ilede isleyirem Android uzerinde ona gore deqiq vaxt deye bilmeyecem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Zairov,Adi nokialara yeqin ki sistem prosifka yazmisan.Gorursende orada kod itir,bezen hern bir sey deyisir.Umumiyyetle sanki telefonun proqram hissesi tamam 0-dan baslayir.Bax o cur qayda ile SD-karta fail elave etdi ve her seyin pozub yeniden yazdi 4.4.2 oldu androidi.Ve o hem butun aperatorlari destekledi,hem de ki her seyi nizamlandi.Men o cur deyirem ... Sadece mene qaydasini izah etmedi ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Mayıs 2014 Gecən xeyir. Sabah maraqlanaram ətraflı. Sadəcə əlimdə cihazın üstündəki orqinal rom olmadığından başqa rom yükləmək istəmirəm. Backup verib yoxlayaram KitKatı. Mən normalda androida proşivka yazıram. SD-card dan da yazıram. ClockworkMod proqramı ilə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Mayıs 2014 Xahis edirem imkan daxilinde android sistemi ile isleyen ve taninmis,telebat olan qurgulara prosifka yazmagi izah ed.He vaxtin olsa bakcell smartfonda aclisda gelen bakcelli ve elave silinmeyem bakcelll failleri silmeyide izah ed .... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mayıs 2014 Salam .menim telim huawei ascend g610du.isdiremki onu format edib kitkat edim.yenileme gelmir.elemek olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2014 Salam. Nömrəni öz üsulum ilə sındırmağı bacardım. Vaxt tapıb paylaşacam. Amma bu iOS modu nəsə ürəyimcə olmadı ona görə o modu hazırlamağı düşünmürəm artıq. Bu arada irəliləyiş üçün bu proqramı cihaza install edin. Yüklə 1. 3 ə yaxın növ olur birini seçib yoxlayın. 2. Əgər yükləndisə belə bir pəncərə gələcək. 3. Cihazı restart edin. Qeyd: İlkin Root(Admin) icazəsini üçün bu lazımdır qalan işlər PC ilə etmişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Mayıs 2014 Zairov paylaşdığın üçün sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Bes ne oldu qaga ?Paylasda zehmet deyilse nomre meselesin ve prosifkani Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
amil1904 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 MƏNİM TELEFONUM DA HUAWEI Y320 U10-DUR. BELƏ BİR PROBLEM YARANİB ONDA -TELEFON SÖNMÜR.EKRANDA BAKCELLİN LOQOSU QALİR VƏSSALAM.BU PROBLEMİ ARADAN QALDIRAN BİRİ OLSA MİNNƏTDAR OLACAM Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 HDD reset elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 mövzudan kənara çıxmayın. lazımdırsa yeni mövzu aç.helə yeni mövzu da açmısan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.