Karb10 Konu tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Konu tarihi: 30 Nisan 2014 Salam dostlar.Mənə hər hansı faylı silmək üçün bat fayl lazımdır.Məsələn Program Files də main.exe faylını silmək istəyirəm. netdə olan kodların çoxunu yoxladım alınmadı zəhmət olmasa işlək kodlar verin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 cd "C:\\Users\\tbrollo\\j2mewtk\\2.5.2\\appdb\\RMS" del *.db del "D:\\TEST\\TEST1\\Archive\\*.TSV" del "D:\\TEST\\TEST1\\Archive\\*.TXT" del "D:\\TEST\\TEST2\\Archive\\*.TSV" del "D:\\TEST\\TEST2\\Archive\\*.TXT" del "D:\\TEST\\TEST 100%\\Archive\\*.TSV" del "D:\\TEST\\TEST 100%\\Archive\\*.TXT" @echo off del /q I:\\FTAPP\\*.* del /q I:\\FTADMIN\\*.* del /q I:\\FTAPP2\\*.* del /q I:\\FTDC1\\*.* exit Təxminən belə bir şey? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 bəli bu kodu yoxladım alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 :Begin 2 del "\\your exe path\\yourfile.exe" 3 if exist "\\your exe path\\yourfile.exe" goto Begin 4 del "your batch file generated on the fly" 01 Dim batchbuild As String = "" 02 dim nl As String = ControlChars.NewLine 03 batchbuild &= "echo off" & nl 04 batchbuild &= ":Begin" & nl 05 batchbuild &= "del "\\your exe path\\yourfile.exe" & nl 06 batchbuild &= "if exist " & ControlChars.Quote & "\\your exe path\\yourfile.exe" & ControlChars.Quote & " goto Begin" & nl 07 batchbuild &= "del %0" & nl 08 09 My.Computer.FileSystem.WriteAllText("C:\\Temp\\delete.bat",batchbu ild,False) 10 Shell("C:\\Temp\\delete.bat") 11 End Mənim məlumatım olmadığı üçün yoxlaya bilmirəm içləyi ya yox.Amma bunaları tapdım baxın bəlkə işlədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 axrinci kodlar bat fayl ucun deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 http://www.batchlog.pytalhost.com/ bəlkə bu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 verdiyin saytda yaxsi bat fayllar var ancaq men dediyim bat fayli yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Nisan 2014 Çox təəssüf ki, kömək edə bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 cmd kodlarla yada visual basic kodlarıyla necə silmək olar bilən var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.