Jump to content
Forum Windows-az.com

Proshow producer haqqında...


Elnur Dadashli

Recommended Posts

Salam qardaslar.men toylarda video kasetlerde hazirlanan reaklam carxi duzeltmek isteyirem.yeni sekillerle axra fonda yaxsi toya aid video.ve hemen arxfa fon videonun uzerinde bey gelin sekilleri ve.s/Bunu men proshow ile etmek isteyirem.bu proqramda alinar?yeni arxa fon videonun uzerine sekilleri yerlesdirem,ve video klip hazirlayam...bilirem adeten bulari adobe proqramlari ilede edirler.amma mene maraqlidir ki,bu dediyim proqramla mumkundur?

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda
Elnur...bilirsən əgər professional şəkildə hazırlamaq istəyirsənsə Adobe Premiere proqramini məsləhət görürəm. Biraz sadə hazırlamaq istəyirsənsə Sony vegas proqramini Proshou ilə də hə etmək olar Proqramin özündə bir çox effektlər var şəkilləri at proqrama effekti və fon müsiqisini seç və sonda sənin video slaydin hazir olsun :smile:
Link to comment
Share on other sites

proshov ilə hazırlamaq olar mən hazırlamışdım nişan şəkillərindən elçi gələn vaxtı çəkilən şəkillərdən toy qabağı yəni şadlıq sarayında bəylə gəlin gələnə kimi həmin klipi göstərmişdilər manitorlarda.sadəcə sən həmin effektləri tapmalısan youtubedən videolara baxaraq hansı sənə uyğundursa həmin videonun altənda link var orda yükləməlisən.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...