Jump to content
Forum Windows-az.com

facebook anti-blok


santa klaus

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

mümkün deyil bəlkə də mümkündür amma onunçün sən facebooku yaradan insandan ağıllı olsan gərək.başqa mən dediyim kimi elə bloka düşmə.çünki bloka düşməmiş olsaydın sən yəni ki, facebookda helə qayda var çünki elə halda sən istifadəçilərin hüquqlarını tapdalamış olursan ona görə bloka düşürsən.bu qədər.yəqin ki, başa düşdün.

Link to comment
Share on other sites

salam brat.. bir script gormuwdum hamiya birden dosdux atmaq meselcin 1 nefer stat yazir 1 deq e 50 like gelir sende o like eliyinlere 1-1 dosdux atanda 1-2 si qebul elemiyende bloka olursan ama o scripti qowanda hamiya birden avtomatik dosdux atir ( kimin dosdux limti qutaribsa ona atmir) ve facebook da bunu 1 dosdux kimi gorur yeni markin basin aldadirsan fb botu ele bilirki 1 nefere dosdux atmisan ama eslinde 30 adama birden atmis olursan sora girib activity ogdan kimler qebul etmeyibse abunelikden cixirsan bu qeder ama o scriptdi ne qeder axtarmiwam ama tapa bilmemiwem

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...