Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Mayıs 2014 Salam dostlar mən kompyuterimə 2014 versiyalı AutoCad proqramı yüklədim ama nə yazıq ki aktivləşdirməkdə problem olur ama bilmirəm nədəndi crack proqramında düzgün edirəm ama ki aktivləşdirmə proqramını kopiya edib proqramın aktivləşdirmə hissəsinə yapışdırıram ama eror verir başı çıxanlardan yardım etmələrini xaiş edərdim ama sizə bir onuda deyim ki proqramı 30 günlük birinci aktiv etsəmdə açılmır yəni 30 günlük belə aktiv olmur nida işarəsi olur dostlar mən bu məsələni araşdırdım bilməyənlərdə bilsin burda mən crack dosyasınl proqramın daxilində ki papkaların yanına atmalıymışam yenədə çox saq olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 problem hell oldu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Bəli həll oldu ama 3D max2014 versiyasınıda aktivləşdirmək isdiyirəm ama həmin problem bundada elə olur ama autocad proqramındakı kimi edirəm ama həll olmur məyər fərqlidi? fərqli olan məncə bi tək key kodun başqa olmasıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 İnterneti söndürüb yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 təsüflər olsun ki yenə alınmadı bəlkə hansısa hissəsində səhv eləmişəm tam olaraq başa salan video bilen varsa linkini atmaqını istərdik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 buyur burdan yoxla necə aktiv eləmək və necə ustanovka eləmək lazımdırsa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 dostlar çox minətdaram həqiqətən sizin bu işiniz çox kömək olur insanlara şəxsən biri mən mən autocad prqramını orgənməyə gedəcəm ama ilk öncə öz üzərimdə işdəməm lazım idiki az çox məlumat alım müəllimə asant özüm örgənə biləcəyim sualları deyil daha formalaşmı heç yerdən tapa bilmədiyim sualları vermək daha çox adamı bilgiləndirir müxtəlif disk vəya internetdə axtarış eləsəmdə crack fayıllarını yükləyə bilmirdim ama bura girdikdə isə rahat bilədiklərimi soruşub örgənib yeni bilgilərə sahib olub dahada bilgiləndim və indi asanlıqla rahat crack məsəllərini həll edə bilirəm həmdə vaxtım crack fayıllarını axtarmaqa deyil proqramda işləməyi örgənməkdə vaxtım keçəcək sizi çox minətdaram Azərbaycanda açıqı desəm belə bir sayta rast gəlməmişdim bəlkədə var mən bilmirəm ama olsada sizin layihənizdən çox xoşum gəldi sizin saytın daimi istifadəçilərindən biri olacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 saytda olan versiyasında aktivasiya qaydası var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr.tural.quliyev Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Mayıs 2014 bilmirəm problem nədəydi ama mən kodları kopiya edir vəya əlnən bir bir yazırdım ama ctrl+v və ctrl+c duymələrindən istifadə eləmirdim elədim indi aktiv olundu yəqin həriflərdə səhv edirmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.