Jump to content
Forum Windows-az.com

Windows 8/8.1 işlədənlərə məsləhətlər


xDDD

Recommended Posts

Salam aleykum dostlar.

Men artiq bir ile yaxindir ki windows 8 (hal hazirda 8.1) isledirem.. Umumiyyetle cox rahat suretli en inksaf etmis sistemdir.. Uzun muddetdir ki googlede xarici bir cox mehsur saytlarda bu haqqda melumatlar aliram..

Windows 8 sistemi en guclu sekuritye malik sistemdir...Oz daxilindeki Windows defender hal hazirda cox inksaf olunub rahat isleyir yeni eger komputerle ehtiyatli davranmagi bacarirsinizsa yuksek dereceli antiviruslara ehtiyac yoxdur. Dediyim kimi bu sistemin ozunun antivirusu bes edir..Eger yox cox fayllar yukleyirsinizse yeni tehlukeden cekinirsinizse meslehetim odur ki yungul internet securitylerden istifade edesiniz meselen Avira,avast ve s, kimi .. O ki qaldi restr ve ya berpa programlarina meslehetdirki bunlardan istifade etmeyesiz.. Windowsun kecmis versiyalarinda oldugu kimi windows 8 de de berpa funksiyalari elave olunub onlardan istifade etmeyiniz daha meslehetlidi.. Advanced system care nebilm bunun kimi programlarnan komputerinizin suretini oldurmeyin..Bucur programlar sadece nelerise duz qos elemeye calisir ama cox sehf edir neticedede komputerinizin sistemi yavaslayir bezende tez tez errorlar verir (meselen goy ekran v s. kimi)...Esasi da odurki sistem yenilenmelerini vaxti vaxtinda edin bu yenilenmeler sadece buglari errorlari aradan qaldirir ve bezi yeniliklerde elave edirler..

Umidvaramki hec bir qayda pozuntusuna yol vermemisem..Sadece oz tecrubeme dayanaraq istifadecilere meslehet vermek istedim.

Tesekkurler

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

Windows 8.1 daha yenidi

http://www.share.az/h7sctrwergw8/A55C5AC8B1654B101CF2F1CF2C2895E34D3915EA.torren

t.html

Buyur yukle.. men ozumde bundan istifade edirem.. Preactivated yeniki ozu aktivasiya olunmus versiyalardi sonradan aktiv etmeye ehtiyac yoxdur..Sistem seciminde ise x64 Professional i secersen .. "N" olani secme.. N o demekdir ki icinde windows media player ve s. yoxdu..

Ugurlar!

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...