Jump to content
Forum Windows-az.com

3D MAX Qrafika


Fuad Kərimli

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

əslində onlara helə gəlir ki çoxlu iş görürlər.amma helə deyil.çünki dünyada elə proqramlarla işləyən adamlar azdır.ona görə görürlər ki, başları çıxmır helə edirlər hətda əlavə çoxsağol zad və.s bu kimi şeylər də olur.onların əlində yəni proqramı mükəmməl bilən adam üçün o heçnədir.sadəcə ideyada 1az çətinlik çəkirlər.başqa heçnə.

Link to comment
Share on other sites

he Elit Killer mende hele onu demey isteyirem yani bu praqrami -5-aya zada hevesin varsa orgene bilersense ve bu praqrami bilenler elinde bu isd hecne olmayanlarabu qeder pul vermeylerin demek isteyirdim ? goresen o qeder ppul tokulkler mayasin cixarda bilrler ? :wink:

 

CAVABLARA gore cox SAgoluNn )))

Link to comment
Share on other sites

əlbətdəki mayasını çıxarda bilirlər hətda 7 qatını belə amma mal da keyfiyyətli mal olmalıdırda.məsələn götürək audi q 7 maşının reklamını mən görmüşdüm indi tapa bilmirəm yoxdu ta o reklam digər reklamlar çıxıb. maşın çəngəllikdə leopart olurdu qayalarda deyəsən çeyran olurdu düzənlik yerdən İlan olurdu asfalta çıxan kimi yenidən maşına dönürdü helə bir mükəmməl bir reklam eləmişdilər.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...