Jump to content
Forum Windows-az.com

Animasiya


aga hesenov

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

bu bir kompyuterin işi deyil.burdakı adamlar canlı adamlar oynayır rolda siz heç avatar kinosunun çəkilişlərinə baxmısız?orda adamlar oynayır və eyni zamanda həm 2 d həmdə 3d çəkən video kamera isə o insanları kompyuter qrafikasına döndərir çəkiliş zamanı.ona görə belə 1 video rolik hazırlamaq ordakı adamları yaratmaq mənim və yaxud sizin işiniz deyil.çünki onu çəkən aparatların milyonlarla qiyməti var.after effektlə 3 d maxla sinema 4d ilə bunları çətin yığarsız.təkcə orda expanatlar deyil ordakı binalar silahlar hərəkətlər sizə asan görünməsin.o illərlə yığılan 1 oyundur.təkcə 1 adamın və 1 kompyuterin işi deyil.bu qədər.

Link to comment
Share on other sites

Verdiyin linkdəki videoya baxdim .Bu bir nəfərin işi deyil bir komandadın işidir.Şahin qardaş düz deyir.Əlavə olaraq burdakı personajları hazırlayan,rəssam ,senarist ,dizayner daha bilmədiyim qədər insan iştirak edir ki bunların gəlirləridə əziyyətinə görə yüksək olur.Yenədə sənə uğurlar arzulayıram qardaş.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...