aga hesenov Konu tarihi: 1 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Haziran 2014 Salamlar dimeli men raboci stoldaki butun fayllari ayrica papqa acib ora atdim ora atandan sora bezi fayllar iwdemir nece acim bulari cox vacibdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 mövzunun adı və yeri dəyişdirildi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 belə başa düşdüm ki bunlar hər hansı proqramların znaçoklarıdır.ayrı papkaya atanda əlbətdə işləməyəcək.işləməsi üçün gərək həmin proqramın exe faylına znaçokdan yenidən yol göstərəsən əgər ayrı papkaya atıb işləməsini istəyirsənsə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 həmin yerini dəyişdiyin faylların yenidən qısayolu iş masasına at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 bu fayllar ele raboci stolda idi mende raboci stolda papqa acdim fayllari atdim ora fayllar iwdemedi tezdden papqadan cixardim atdim rapoci stola yene iwdemedi. indi men nece eliyim fayllar hamsi raboci stolda idi hardan tapim nece eliyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 bu fayllar ele evvelden yarlik idi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 hansı yarlıklar idisə yəni znaçoklar onları proqram files papkasından ya da pusk menyudan yenidən at raboçiy stola. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Haziran 2014 sistem temizleyici proqram zedeleyib ola bilsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2014 məsələn götürək ccleaner proqramı ustanovka edəndə düşür C diski proqram files x86 qovluğu ordan ccleaner qovluğu və içində ccleaner.exe faylı var onun üzərində sağ knopkanı vur mışkanın daha sonra otpravit raboçiy stol.yeni sən istədiyin yarlıqlar gələcək həmin qayda ilə digər proqramları da elə.eləyə bilmirsənsə teamın kodunu göndər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Haziran 2014 7 işlədirsənsə pusk menyudanda edə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.