Samir Hesen-zade Konu tarihi: 13 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Haziran 2014 168.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Bu saytda meqale bolmesinde var 2ci defe paylasma Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Məlumata görə sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Qaqaş əvvəla SALAM keçən dəfə səni mən ban etmişdim və elə mən özümdə BANı açdım sanmaki kimsə açdı bu saytın ən səlahiyyətli adminlərindən biriyəm yəni anlayacağın istifadəçilər barədə tədbirləri filan hamısını mən görürəm Tural qardaş saytın sahibidir ama o bu qərarların hamısını mənə tapşırıb gələk əsas məsələyə onda 1 günlük BAN etmişdim səbəbi isə bağlı mövzulara cavab yazmaqdır saytda artıq heç kimə icazə verilmir bağlı mövzulara cavab yazsın yuxarıda gördüyün qaydaların hamısını özüm hazırlamışam və mövzuda açanda diqqətli ol təkrar mövzular açma və ən əsası rəhbərliyin bağladığı mövzulara müdaxilə etmə mən sayt rəhbəriyəm neçə ildir bu saytdan və forumdan istifadə edirəm sən mənim keçən dəfə mövzuma yazırsanki mövzunun adı səhvdir SDD adlı mövzunun adı sərt harddisklə əlaqəlidirsə heçdə səhv deyil və SSD və HDDnidə ən az sənin qədər tanıyıram ümid edirəm birdaha belə səhvlərə yol vermərsən aramıza yenidən xoş gəldin ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Aləykümə Salam. Okei. Sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 paylaşdığın üçün təşəkkürlər.amma buna əlavələr də eləsən daha yaxşı olar.məsələn hansı proqramlarla silmək olarsa necə silmək lazımdır buna aid video dərslik və proqramın linki.bu kimi şeyləri də eləsən daha əla olar.şəxsi fikrim.çünki istifadəşilər üçün də daha rahat olar bu komandaları yerinə yetirə bilməyəcəklər çünki.ona görə 1 neçə yol göstərsən daha əla olar.uğurlar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samir Hesen-zade Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Haziran 2014 Onu da ederem Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.