Guest ELNUR ORDUBADLI. Konu tarihi: 17 Haziran 2014 Paylaş Konu tarihi: 17 Haziran 2014 bu mahnin adi lazimdi .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 mahnının adını tapmaq üçün Shazam proqramından istifadə et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 salam... bu musiqini hansısa DJ hazırlayıb.. mən shazamla axtardım tapa bilmədi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 Remix olduğu üçün shazam burda işə yaramaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Haziran 2014 ancaq həmin videodan mahnını ayıra bilərsən məndə tapa bilmədim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 buyrun yukleyin baxaq gorek .mp3 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Sizə bu lazım idisə onu videodan mp3 kimi endirmək olur. Sadəcə adı lazımdır dediniz. Biz onu tapa bilmədik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ELNUR ORDUBADLI. Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 yox adin tapa bilmedim ki ,yukleyim mende bele etdim /Axi Elleri olurki tam olmur musiqi oncun adi lazim olur / Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Haziran 2014 ğroblem hell oldu mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.