TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Qardaş ayrı seçkilik salma ola bilərki obirilər sənə ondan daha çox kömək edib zamanla və ya daha çox köməklik edə bilər zamanla ona görədə səs verdiyin adamın adını gizli saxla belə getsə sənə kimsə köməklik etməz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Kənka™ çoxsağol qardaş səs verdiyin üçün. Azər amma bu saytda mən 2009dan qediyyatda olmuşam amma nədənsə 2013 göstərir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Şahin senin saytda evvelki nikin bumer lezgin idi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Ülvi hə qardaş. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 ola biler niki deyisende tarix pozulub yada baza pozulmusdu saytda ona gore tarix deyisib Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 o pis olduda düzəltmək də olmayacaq yəqinki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 men bilen qeydiyyat tarixini redakte etnek olmur admin panelden Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Xeyr olmur nik nəvaxt redaktə olunubsa o vaxtdan qeydə alınır mənim qeydiyyatım əvvəl 2 Fevral 2010-cu il də tanner idi ama dəyişib Tanner edəndə 2011-ci ildə 2011 Sentyabr olaraq qeydə alındı yəni mümkünsüzdür Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 mende nikimi 1 defe deyismisem. esas qeydiyyat tarixi deyil,esas oduki qisa zaman erzinde istidadeçilerin reğbetini qazanasan Şahin.mence bunu bacarmisan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 mənə bu vəzifəni Azər qardaşım verib və söz vermişəm ki, heç vaxt padvadit eləmərəm çünki özüm çox padvatit olmuşam və vəziyyətimi görmüşəm ona görə söz vermişəm ki, heç vaxt heçkimi padvadit eləmərəm xüsusən də bu Azərə aiddir.bu saytdan çox şey öyrənmişəm və bildiklərimi də hamısını bilməyənlərə demişəm və burda paylaşmışam.hər biriniz sağ olun. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Şahin dəyməz sən yaxşı usersən ama nədənsə bəzi istifadəçilər heç bizim Yəni Vüsal, Delphi7, Aqil, Vüqar, Xaniko, Kamran Cavadov, Axellis və Tanner yəni mənim bu sayt üçün keçmişdə nələr etdiyimizi heç düşünmək belə istəmirlər Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Azər qardaş ona görə fikir çəkmə çünki köhnə userlər demək olar sayta girmirlər və indiki userlər yeni gələnlərdir və onları tanımırlar heç sizin gördükləri işlərdən xəbərləri belə yoxdur.onlar forumda 1 saat göz gəzdirsələr görəcəklər necə userlər olub burda hayıf ki köhnə userlərdən yoxdur olsa da gec gec girirlər. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Təkcə bu sayt üçün yox, ümumiyyətlə xalqımız üçün nə qədər canından keçən və hal hazırda xidmət edən "ADSIZ QƏHRAMANLAR" var. Onları düşünəndə o qədər uzaqlar gedirsən qayıtmaq çətin olur. Qayıdan da isə "Kaş ki, mən də nəsə edə biləydim" deyirsən. Mən ona görə bu sayt üçün bacardığımı əsirgəmirəm. Bəlkə də, bəziləri əsgərdə, bəziləri ailə qurub uşaqlarına başı qarşıb, bəziləri də işləməkdən vaxt tapa bilmirlər. Mən sizi başa düşürəm. Bu müharibədə öz silahdaşlarını itirmək kimidir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Eh bilsən mənim tərəfimdən tərcümə olunmuş və hazırda Azərbaycan dilində rəsmi olaraq buraxılan neçə proqram var biri elə İObit Game Booster yüklə Azəricə dil seçənəyini qoy sonra haqqında bölməsini oxu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DieseL Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Saytın köhnə istifadəçisi olaraq istəyirəm mən də bir neçə söz deyim. Tannerin də dediyi kimi saytın vaxtı ikən "xod" gedən vaxtları olub.Əvəllər burda olanlar post sayı artmaq xətrinə post yazmırdılar, bildiklərimizi paylaşırdıq,bilmədiklərimizi digərlərindən öyrənirdik... Forumda 10 mövzudan 1i əyləncə xarakterli xəbər olurdu.İndi isə əksinə olub.Məncə köhnə istifadəçilər də sırf buna görə uzaqlaşdırlar saytdan. Və ən sonda hamınıza uğurlar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Mən indi Haqqında bölməsini oxudum. Amma mən bu proqramı 5-6 nəfərə yazıb AZƏRBAYCAN dilini seçəndə, çox təəccübləndilər. Mən fərəhlə qeyd etmişəm sizin tərcümə etdiyinizi. Çoxları ondan sonra sayta qoşuldular. Amma aktiv deyillər. Mən bunu üzə görə demirəm. İmkan olsa zaman keçdikcə məni tanıyacaqsınız. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Hamıdan üzr istəyirəm. Mənə burda hamı köməklik edib hamıyada təşəkkkür eliyirəm. Prosta mövzülarda dəyişiklik, bağlamaq vs kimi şeyləri dedim aktivdir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Haziran 2014 Uşaqlar ALLAH hamınızın canını sağ eləsin yaxşıki sizlər varsız mənim bir neçə proyektim arxivdə qalıb davam etmədim yarımçıqdır ona görəki gördüm dəyər verən azdı ona görədə proyektlərimin hamısını dayandırdım indi arxivdə onlara yazlnız baxmaqla kifayətlənirəm hərdən bir həvəs gəlir dalın hazırlayıram ama nəbilime eh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
♣♣KaRoL♣♣ Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 24 İyul 2011 tarixindən burdayam ama hələdə istifadəçi kimi qalmışam hamı status alır Demək olarki 3 ildi bu saytdayam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihad Əhədzadə Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 Elxan Mesajlar:740 Nə gözlüyürsənki ?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 ♣♣KaRoL♣♣, qaqaş. Düzdü 2011-ci ildən saytdasan, amma indiyə qədər xəbər yerləşdirməmisən. Forumda aktiv olmamısan. Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 Bu forumda çox əziyyətlər çəkilib , xəbərlər yüklənib, mövzular açılıb, Heç bir azərbaycan saytında bu qədər proqram yoxdur. Ümid edirəm ki, sayt əvvəlki reytinqinə qayıdar. Kamranın vaxtları vardı bu saytda o yadıma düştü Vüsal var idi , Tanner Elit - Killler , Royal , Red Demon hamısı çox eziyyet çəkib, inşallah əziyyətləri yerdə qalmaz və əvvəlki reytinqinə qayıdar. Mən də son vaxtlar saytda çox ola bilmirəm işlə əlaqədar amma bacardığım qədər yeni məlumatlar , mövzular açmağa çalışıram. Hamıya və windows-az.com-a uğurlar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 ♣♣KaRoL♣♣ istədiyin statusdursa buyur Windows TEAM verdim bir təşəkkürü çox görmə qaldıkı saytın reytinqinə onu tezliklə bərpa edəcəyik reytinqin aşağı düşməsinin səbəbi artıq saytdan o savadlı uşaqların getməsindən sonra oldu hazırda saytda onların bildiyinin yüzdə onunu bilən yoxdur deyə sayt bu gündədir ama tezliklə forumu dəyişəcəyik İnşALLAH ama saytın reytinqini ovaxta saxlayan deyilik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 İNŞALLAH səbirsizliklə gözləyirəm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Haziran 2014 yenilik yaxşı olacaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts