TΛNNΞЯ Konu tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Temmuz 2014 SALAM millət necəsiz dedim sizində səsinizi alım necə çünki hamımız bu saytın üzviyik mən elə bir insanamki heç vaxt kiməsə yuxarıdan aşağı baxmamışam nə realda nədə virtualda ona görədə dedim istifadəçilərimizlədə bir qərarlaşaq elcan.sabiddinli neçə vaxtdır saytda mənim diqqətimi yaman çəkib həm ağıllı həmdə qanacaqlı istifadəçidir qısa zamanda saytda bir çox istifadəçinin rəğbətini qazandığına inanıram həmdə saytda yetərincə vaxt keçirdir qaydaları yaxşı bilir əminəm sizlərdə mənimlə razılaşarsınız buyurun səs verin 20.07.2014 tarixinə qədər səs toplasa Forum Admini vəzifəsinə layiq görəcəm əgər seçilsə birazda vəzifəsin başa salarıq Mən səsimi Bəli olaraq verdim hadi uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Aktivdi məncə bacarar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 5 Forum Adminimiz var idi 4-ünün statusun aldım aktiv deyildilər artıq neçə ay idi indi 1 aktiv Forum Admini var oda Elit-Killer (Şahin) qardaşımdı ondan çox razıyıq bəlkədə bu saytın tarixində ən aktiv Forum Admini odur indi 2-ci Forum Admini olsa pis olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Elcan layiqdi o statusa.Doğru qərar vermisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Temmuz 2014 Hər zaman həyatdada fikirləşib düzgün qərar verirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Azər düzgün fikirləşmisən. Son zamanlar saytda bir neçə aktiv istifadəçi varsa onlardan biri də elcan.sabiddinlidir. Həm nizam intizam baximindan həmdə forum bölməsində göstərdiyi köməkliklər ən başlıcasi isə istifadəçi ilə düzgün münasibət. məncədə layiqli istifadəçidir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Eslində mən də bu fikirdə idim hardasa 1 ay əvvəl özündən soruşdum forum admini olmaq istəyirsənsə Azərə deyim.ancaq hələ hazır olmadığını dedi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 bəli mən razı mərifətlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Azər düz qərar vermisən.Olsa yaxşı olar həmdə Şahin qardaşa kömək olar Forumda. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Beli seçilsin Ugurlar Elcan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Hər birinizə ayrı-ayrılıqda minnətdaram məni bu şərəfli və məsuliyyətli satatusa layiq gördüyünüz üçün. Bu mövzunu oxuyandan sonra çox sevindim. Tələbkarlıq baxımından sizin kimi insanların rəğbətini qazanmaq çox çətindir. Əgər mən bunu bacarmışamsa deməli çox şeyin öhtəsindən gələ bilərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 elcan.sabiddinli qardaş buyur halal xoşun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Elcan dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Elcan dəyməz...Sən layiqlisən Forum Adminliyinə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Elcanla söhbətləşdim Sentyabr ayından işə başlayacaq kənddədi deyə orda net zəifdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeyneddin Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Uğurlar!.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Məncə laiqli userdir köməkidə çox olur mən səsimi verdim uğurlar inşAllah seçilər ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 ...dəstəkləyirəm...uğurlu olsun.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Musa müəllim sizin tövhənizdən sonra güman ki, uğur mənimlə olacaq. Kumar dəstəyiniz üçün sağolun. KAMRAN CAVADOV bir sayt rəhbəri kimi mənə dəstək durduğunuz üçün sağolun. ALLAH qoysa sentyabr ayından vəzifəmə başlayacam. Təbii ki, ayın 20-ni gözləyək görək nəticə necə olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Layiqli olan həmişə qazanıb th_smiley_chicken.gif th_smiley_chicken.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 mənim kimi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Bəli düzdür layiq olan qazanir bu hər yerdə belədir. Təbii ki bizdədə...Uğurlar Hamiya.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Temmuz 2014 Uğurlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 Müsabiqə sona çatdı təbrik edirik Hazır olduğunuz zaman mənə müraciə edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Temmuz 2014 Təbriklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.