HackerAZTURK Konu tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 18 Temmuz 2014 Əvvəla Hamıya Salam.Mən kompyuterimi srağagün format elədim.Dünəndən isə belə bir problemlə qarşılaşmışam.Deməli mən hər hansı bir programı açdığım zaman o avtomatik minimize olunur.Videosun çəkmişəm baxan kimi başa düşəcəksiniz amma xaiş edirəm təcili kömək edin. https://www.youtube.com/watch?v=6t4p3YyA33o Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Aleykum SALAM. Bu problem virusdan da ola bilər. "Antimalvvare" proqramı ilə komputeri tarayaın. İkinci üsul: "vvindovvs+R-> MSCONFIG-> ok" sonra açılan pəncərədə "Normal Startup-> ok" və komputeri yenidən başladın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Sistemimə Norton 2014 360 yüklüdür.Onunla axtardım virus tapmadı.Msconfig-də icra etdim alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Antivirusu söndürüb yoxlayın hətta imkan varsa silin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
HackerAZTURK Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Sildim Yoxladım olmadı,Hətta anti-malware yüklədim sistemi axtardı virus filan tapmadı.Alınmır ki alınmır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Temmuz 2014 Drayverləri slim driver ilə yazıb yoxlayın. Sistemi problem yaranan gündən əvvələ çəkin mütləq düzəlməlidir. Olmasa problem sistemlikdir, yenidən format edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 sistemə obnavleniya ver.daha sonra perezagruzka.qoy obnavleniyalar hamısı axıra kimi ustanovka olunsun.düzələcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 sistemi geri çək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 ümumiyyətlə 8.1 yazmayın format elə 8 yaz.problemlərdən də canın qurtarsın.fikir vermişəm ki antivirus yazanda voopşe zayı çıxır sistemin.çalışın yazasnız sadə antiviruslardan istifadə edin çünki sistemin zaşitasıda güclüdür.məsələn avast yazın pulsuz versiyasını. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.