Carleone Konu tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Temmuz 2014 Salam.. Mənə Azərbaycan mobil operatorlarını dəstəkləyən sms göndərmə proqramı və ya saytı lazımdır.. Ancaq sms i göndərdiyim şəxs göndərən bilgilərində xarici nömrə deyil, istədiyim nömrə və ya ad yaza bilim... Yazım aydın olmasa şəkil vasitəsi ilə də yaza bilərəm.. Öncədən təşəkkürlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 bunu yəqin ki, kompyuter vasitəsilə eləmək istəyirsən.saytda olmalıdır mən linki itirmişəm.amma bilirəm ki 100% var.tapsam linki verəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 yoxladım.. həm sms gəlmədi. həmdə ki, göndərəcəyim şexsin nömrəsini yazdıqda sending id itir.. mənə həm işlək həmdə şəxsə sms çatanda kim tərəfindən gəlib onu özüm yazım.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Temmuz 2014 axtarıram link olmalıydı tapsam qoyacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Teşekkürler. Gözleyeceyem. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Axamın xeyir. Bu daim aktivdir. Çalış israf eləmə lazım olanda istifadə et. Daxil ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Zairov Link üçün təşəkkürlər. Ancaq mən bu növ sms göndərməyi nəzərdə tutmamışdım.. Aşağıdakı kimi deyirdim.. Şəkilli izah edim.. IMG_0031.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Temmuz 2014 Başa düşdüm. Amma o servislər pulsuz deyil. Onun üçün gərək bizim operatorla müqavilə bağlayasan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Buyur sen isteyenden ishliyir amma arada bir Azercellere sms gec catir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 •SaiD• qeydiyyat lazımdı o saytda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 xeyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AliZairov Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Axşamınız xeyir. Səid tşk. Bu qeydiyyatsız göndərmir. Trial dı həmidə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 məndə də qeydiyyat isdədi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Mən qeydiyyat etdim. sms göndərdikdə "Please Buy sms credit to sent" bu cümlə gəldi. yəni sms getmədi.. Free trial dan göndərdik də isə belə gəldi.. imgo.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Trialda test üçündü ona görə elə mesaj göndərir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.