Maksim_252 Konu tarihi: 28 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 28 Temmuz 2014 İlk öncə hər kəsə salamlarımı çatdırıram... Qeyd edim ki bu mövzunu açmaq üçün Tanner'dən şəxsən icazə almışam... Uzun müddət idi ki, öz saytımla məşğul olduğuma görə burda o qədər də aktiv olmamışam və mən olmadığım müddətdə forumda bəzi mövzularda mənim saytımın şablonunu istəyənlər, saytımı rip etmək istəyənlər meydana çıxıb... Mənim saytımdan screshoot götürüb şəkil redaktoruyla 1-2 söz əlavə edib dəyişərək aşağıdakı kimi burda paylaşıb öz saytını mənim saytım kimi yığmaq istəyən birini gördüm.. bir neçə mövzuda da bu istəyə düşərək sayt ripləmək haqqında suallar paylaşıb... 1405754617_222.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2014 Xoş gördük.Şəxsən mən birdaha sayt ripləməyə aid mövzu görsəm xəbərdarlıqsız siləcəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 Aleykum SALAM narahat olma bu haqda tədbir görərik kimdisə o nikini göndər mənə BANEED !!! edim 14.) Forumda saytların riplənilməsinə aid mövzu açmayın. Bunu edən istifadəçinin user adı silinəcəkdir, hər bir kəsin zəhmətini dəyərləndirmək lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 deyəsən buna aid admin boy adlı istifadəçi açmışdır mövzu bəlkə də yanılıram.amma yaxşı fikir və hərəkət deyil elə eləmək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 Hə elə odur o istifadəçiyə dəfələrlə xəbərdarlıq etmişəm artıq xəbərdarlıq düyməsi basılmalıdır ama qaydalara uyğun. 20.) Forumdan yalnız Sayt Rəhbəri və Forum Admini cavabdehdir. Statuslu şəxslərin səbəbsiz yerə qırmızı xəbərdarlıq düyməsini basmağa ixtiyarı yoxdur. Adi istifadəçilərin qırmızı xəbərdarlıq düyməsini basmağa ixtiyarı yoxdur. Buna səbəb olan istifadəçinin user adı silinəcəkdir. Sizi narahat edən istifadəçini aşağıdakı Şikayət et düyməsini basaraq şikayət edə bilərsiniz. Onda birdə belə hallar görsəm saytdan qovacam ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 yaxşıdıye proqram sayəsində kiminsə aylarla əziyyət çəkdiyi saytın kompyalayır özəlləşdirir.buna aid mövzu açılsa dərhal silib həmin istifadəçini saytdan kənarlaşdırma haqqında sayt rəhbərlərinə şəxsi ismarıc yazacam.düzgün hərəkət deyil heç olmasa icazə al bəlkə sənə köməklik elədi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 Məncə Fizuli sayta anti-rip qursa və ya qurdursa daha yaxşı olar HTACCESƏ qurulan antiriplə hər adam saytı ripləyə bilməz ama peşəkardırsa saytı HTML olaraq çıxardacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 Bir daha her kese salamlar. Telefonla daxil olmusam deye herfleri düzgün yaza bilmirem.. Buna göre üzrlü sayin.. O ki qaldi usere, adini yazmaq istemedim ama özünüz kimin oldugunu bildiniz.. Saytin html olaraq rip olunmasini men de bilirem.. Bunun üçün proqram da vere bilerem.. meshur saytlari ripleyib istifade ede bilerem amma etmirem.. Kiminse 1001 eziyyetle qazandigini ogurlamaq yaxsi is deyil.. Tanner, yeqin ki sen deyen kimi edecem.. Tesekkürler her kese.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 Dəyməz mövzu kilid. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.