Yasin57 Konu tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 31 Temmuz 2014 Salam dostlar! Mən windows 8-də qovluğa parol qoydum və indi parolumu itirdim ! Mən parolu necə tapa bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Parolu nə ilə qoymusan? Proqramla yoxsa necə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 kommentlərdə ləğv etmək qaydası yazılıb: if you remove :CONFIRM echo Are you sure you want to lock the folder(Y/N) set/p "cho=>" Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 başa düşmədim yəni necə edim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 qovluğu koda qoyanda necə elədinsə o bat fayldakı kodları pozub yuxarıdakını yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 bağışlayın sizi də narahat elədim amma qovluq bat faylı kimi olub ona girən kimi kod istəyir parol istəyir parolu yazdıqdan sonra locker adlı qovluq açılır mən onun içinə qoymuşam lazımlı faylları xaiş edirəm ona bir çarə tapın çox vacibdir o fayllar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 bu proqramla yoxla bəlkə alındı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Sağolun qardaşlar! amma elədim (axtarışda bir faylın adını yazdım və bir şəkil gəldi sonra sağ düyməyə basıb faylın məkanını açdım və onları ekrana yüklədim) Əziyyətləriniz üçün minnəhdaram! çox sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 dəyməz.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.