Kənka™ Konu tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Ağustos 2014 Salam. Mən internətdən çoxlu oyun yükləmişəm. Əsasən MediaGet programı ilə. Yüklənirdi. İndi 2 gün olar yükləməık istiyirəm başqa oyun yüklənmir. Program səhvsiz açır. Ama yüklənmir. Elə 0% qalır. Gözdüyürəm olmur. Sonra torrentdedə yoxladım. Ondada olmadı. Desəmki oyun linkindəndi xeyr, başqa oyun yükləmələrinidə yoxladım, vs keçmiş yüklədiyim torrentləridə yoxladım olmur heçnə. Programı sildim təzdən yüklədim yenə olmadı........... Neynuiyə bilərəm idni? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Godzilla_Godzilla.2014.BDRip.720p.DUB.mkv.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Hə bu başladı. Bəs bu oyunlar niə başlamır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 seeder yoxdu ona görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Mən tapdım. Burdan bir oyun yüklədim o işlədi. Yəqin torrentdəndi. Təşəkkürlər. Kilitləyə bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_Zaqatalalı Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Salam.Bu mən oyun yükləyəndə belə olurdu çünki torrent faylını tapa bilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.