Besikden_mezara Konu tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 10 Eylül 2014 Salam . Mən internetdən Call Of Duty Modern warfare 4 yüklədim ustanovka eldədim ama oyunda mən missiyalara girmək istəyirəm alınmır deyəsən online versiya yüklənib. İndi mənə lazımdı ki onu necə online deaktiv eliyim yəni missiyalar keçməy formassına gətirim ? Münkündi bu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Dəqiq bilmirəm, ama nastroykasına baxsan məncə düzəldə bilərsən. Gör online on vs kimi sözlər var ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besikden_mezara Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 nastroykaya baxdım qaqa ama online on 0ff yoxdu :/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Одиночная игра -a gir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besikden_mezara Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 həmin yerə daxil oluram belə bir osipka verir ok verib yeniden girirəm yenə düzəlmir. team kodun versem girib düzəldə bilərsən qaqa ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Bu 4 deyil elə 1ci oynudu özdə sən şəkildə göstərdiyin single play deyil multiplayerdi single play olanı yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 sən deyəsən multiplayer only yükləmisən.bunu yoxla CallofDuty4-ModernWarfareR.G.Revenants.torrent Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besikden_mezara Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 sağ ol qaqa yükləyirəm görüm bu nətər çıxacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 dəyməz.yükləyib cavab yazarsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besikden_mezara Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 yüklədim qaqa sağ ol . elə bunu axtarırdım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 dəyməz.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.