TechnoLife Konu tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Eylül 2014 Salam,Hörmətli istifadəçilər Google play marketdə yerləşən pullu programları pulsuz endirmək üçün bizə 3 program lazım olacaq.3 programında linkin aşağıda verirəm. Market Unlocker Market Unlocker - Yüklə Black Mart BlackMart-Yüklə Freedom Freedom - Yüklə indi yükləməyə başlayaq.İlk öncə Market Unlockeri yükləyin və aktivləşdirin. OFF olan yeri ON edirik.Sonraki mərhələdə RUSSİAN seçirik bölgəni: Daha sonra Freedom programın yükləyin.Freedom programı ilə programları açın.Misalüçün Subway Surfers-i açın içindəki pullu əşyalardan alanda pulsuz alınmış olacaq. Black Mart programından da pullu google play programların pulsuz endirmək üçün istifadə edəciyik.Bu qədər... Kimin sualı olsa cavablandırmağa hazıram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Bəs onda o proqramlar silinəndə o yuxarıda yazdiğın 3nü deyirəm onda adi play market ya da antivirus onları virus kimi görmüyəcəkki Həmdəki deyəkki evdə xperia z də var z1 də 2sidə eyni accounta baxir onlarda brində yüklenmə listinə girəndə yəni bu 3proqrami deyəkki z1 eyuklədim play marketde o yuklənmə siyahisina girəndə sabahı gün z yükləyəndə nəsə problem olmayacaqki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaşdığın üçün sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TechnoLife Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Heç bir problem olmayacaq.Nasazlıq olmayacağına əmin ola bilərsən. RED DEMON,sağ ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Çox lazımlı və əla programlardı.Amma hələ yoxlaya bilmədim.Həvəslə yüklədim,amma yüklənmədi.Telefonun rootlu olması lazımdı..Paylaşdığın üçün sağ ol! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 kim istəsə bu linkə baxar ətraflı yazılıb http://www.uygulamasozlugu.com/2014/03/08/market-unlocker-freedom.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
_LeoN_ Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Telefonu root etdim.Yüklədim programları.Amma məs:Soccer Stars oyununda 1250 para aldım.Yazıldı ödeme başarılı.Amma heçnə gəlmədi..Bu program online apps üçün deyil.Amma digər programlar və oyunlarda işləyir.Bəzi programlar və oyunları PRO versiyasına yüksəltdim pulsuz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 market unlockeri bilmirdim paylaşdığın üçün çox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Eylül 2014 paylaşdığın üçün təşəkkürlər. mövzu bölməsi dəyişdirildi gələn dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 17 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2014 Çox sağol işə yaradı... ( google play dəki pullu proqramları yoxlamamışam) ... Telfona yüklədiyim proqram və oyunların pullu hər şeyini almaq olur ... 1 tək Subway də alınmadı... Subway ə kömək edə bilərsən ? ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2014 subwayın hazır mod olunmuş versiyasını yüklə orda açar və s şeylər max olur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 17 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2014 RΣD DΣMθN Onu bilirəm , istəmirəm sonsuz olsun açar istirəm pulla alım ... Traffic Racer bu oyuna düşdü pullu maşınları açdım )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Eylül 2014 mən 4pda saytından oxdum 1,26 versiyadan sonrakılarda sən etdiyin üsul işləmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.