KymaR_ Konu tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 20 Eylül 2014 Salam Mənə PB türkdə işlək çit lazımdı hərdəfə fix olduqda yenisi çıxan olsa əla olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyks Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Qardaş birinci saytda axdar... Buyur Bu Mövzuya Bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 dostum neçə ildir bu saytın istifadəçisiyiəm hər halda nə etdiyimi bilirəm fix olunmuş çit işlədə bilərsən sən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 bunlara bax gör işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyks Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Qardaş mən verdiyim mövzuda gündə bir çit gəlir və onların demək olar ki 1 çitini gmlar 1 aya fix eliyirlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 orda red demon yazıbkı çitləf fix olunub .. Red Demon burda ki çitlər 2-3 ayın çitləridi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyks Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Bəli yazıb ama o günüsü yeni çitlər çıxmamışdır indiki tarixlərə bir bax onları yoxla... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 mən o çitlərdən 1 nə yazmışdım o birilər yəqinki işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 buyur qaqaş özümdə təzə yüklədim indi yoxluyacam. http://www.share.az/3vyc7yct1e0m/Bthn_hack_Cros_Wall_hack_.dll.html'>http://www.share.az/3vyc7yct1e0m/Bthn_hack_Cros_Wall_hack_.dll.html buyur qaqaş özümdə təzə yüklədim indi yoxluyacam. http://www.share.az/3vyc7yct1e0m/Bthn_hack_Cros_Wall_hack_.dll.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 qardaş buları quraşdıra bilmədim necə quraşdırıllar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 Injectornan qowurlar. ele bele youtubda axtar pb tr nasil inject edilir vs Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 Perx injector olmalıdı onunla yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 Buyur Müco Cheatın səhifəsində bütün PB Türk çitləri tapa bilərsən Fixlənmiş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.