Jump to content
Forum Windows-az.com

Toshiba Texniki Problem


Mr.Elgün

Recommended Posts

Salam Qardaslar necesiz ? Evvela bagiwdiyin azeri siriftleriynen yazmiram cunki kompum xarab olub :( ona gore uzurlu sayin. Menim komputerim Toshiba Satalite L 300 du , 4 il olar iwledirem batereyasi saxlamirdi , axir zamanlar ise vapwe batereyani tanimirdi komp gah taniyirdi bax bele , nodbuku tokdan cixaran saniyesinde komp sonur mende yeni temiz xarab olub komp , indi ise bawima bele bir iw gelibki kompu toka taxdim yandiran duymeni vuran kimi awagida toku batereyani gosteren iwiq o deqe sonur tezden yanir , kompda acilmir , nece defe eledim eele eyni wey oldu yeni iwiq yandi sondu acilmadi , onuda deyimki evvelde yeni 1-2 hefte olar bele bir sey olmuwdu ama 5-6 saat kecdikden sonra yeniden duzeldi , indi ise duzelmir 1 gunu kecib artiq ,,, men neyniye bileremki acilsin komp , problem neden qaynaqlana biler ? Batereyanida cixarib yoxladim yene alinmadi , awaqidaki iwiqlar batereyani gosterende yanir toku gosterende yanir , yeni normaldi ama acilmir :( xaiw komek edin ....

Link to comment
Share on other sites

Proqramlar telegramda

SALAM. Bu notbukun kifayət qədər enerji almadığını göstərir. Yeni batareya almalısınız.(45 azn) Ola bilsin ki adaptır lazımi anarjini təmin eləmir. Onu transformatora qoşub yoxlayın ya da bir başqa adaptır tapıb yoxlayın. Birdəki ümumiyyətlə batareyaya elektrik daxil olmur, və batareyada olan enerji tükənib. Btareyaya tok getmirsə ya adaptır işləmir, ya komputerdə boşluq var, ya da ki hansısa tranzistor yanıb ki, bu da batayeyaya enerji axımını təmin eləmir.

Link to comment
Share on other sites

Batareyasız olur lakin gərək daimi olmasın. Sonra belə problemlər çıxır. 13 saat isə batareyada olan xüsusi maddə var o qaynama dərəcəsinə çatması üçün 13 saat taxılı qalmalıdır. Adətən bu proseduru yeni batareya alanda həyata keçirirlər. Batareyanın ucuzunu ya internetdən ya da ustalardan 15 azn aşağı qiymətlə ala bilərsiniz.

 

Bir də Elit-killer məndən 5 il daha təcrübəlidir. Onun fikirləri də maraqlı və daha dəqiq fikir yürütməyə imkan verəcək

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...