Senan Humbetov Konu tarihi: 26 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Eylül 2014 Oyuncumun Parolunu Itirmisem Kim Komek Ede Biler? Tam Ve Semimi Oyuncunun Adi ZloY)(KaYf Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2014 Forumda mövzu açarkən mövzu başlığını və mövzu açılışını Azəri şriftləri ilə açın əks təqdirdə mövzu silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 26 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2014 men azerice yaza bilmirem mene komek edin xais Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2014 Niyə yaza bilmirsən? Azəri şrift yoxdu klaviaturada? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Yox Yoxumdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 emailə nömrə,başqa email , əlavə sual yazmışdın? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 yazdıqlarını azəricə yazmasan mövzu silinəcək.düzəliş elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senan Humbetov Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 Men AzericeYaza Bilmirem Yaza Bilseydim Yazardim Klaviyaturamda Azeri Herifleri Yoxdu Hemde Kompuyuterde Azeri Herifleri Yoxdu Olsaydi Yazardim Oyuncunun Nomresi Yoxdu Maili Var Ama Mailinde Parolunu Itirmiwem Mailin Bilsem Tapardim Mail Sindirmaq Ucun program var Sizce? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 yox qaqa onda oyunçudan əlini üz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Eylül 2014 Gərək mail-in də parolunu reset edəsən. Yeri gəlmişkən istənilən sistemə Azərbaycan şriftini əlavə etmək olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 Mailini hansı mail ilə açmısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 sən maili şəxsi ismarıcnan göndər mən baxım qaytarmaq mümkündür yoxsa yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 2 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ekim 2014 azəricə yaza bilmirsənsə bu bizim taqsırımız və ya bizim problemimiz deyil.düzəlt azəricə yaz.əks halda açdığın mövzular silinəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.