Jump to content
Forum Windows-az.com

Vga driveri


A_Z_E_R

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

әmәliyyat sistemi ş7 64 bit.iobit driver boosteri slim driveri bilirәm. ancaq evdә net yoxdu bizdә .qonşuya gedib eliyәndә telә köçürün kompa yazmax isdirәm. iki dәfә tapdım heş biri olmadı.әslin çox saytlarda var mәsәlәn drivvercollection drivers.ru vә s. ancaq hamsında eynidi .... notbuku qonşuya apara bilmirәm çünki ekran çartdıyıb gәrәy qoşduğum mabitoru da aparım..

Link to comment
Share on other sites

sistem 7dirsə alınmayacaq.xp yaz vəssalam.driverpack saliton ya da rəsmi saytında yüklənən vga driver ilə alınacaq.ancaq xp üçün 7 üçün yoxdur.köhnə model olduğu üçün.çünki indi helə başıma gəlib belə bir hadisə vga driveri tapa bilmədim lenovo t60 üçün xp üçün alındı.kompu da təhvil verdim. yazılıbe 7 üçün amma uyğun gəlmir ustanovka olunmur.ustanovka olunsa da vastanavleniya istəyir kompa perezagruzka verən kimi.ona görə xp yaz.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...

Salam Əziz və Dəyərli Form Əhli. Mənim Problemim Biraz Fərqlidir. Deməli Mənim Notebookum Dell İnsprion N5110-dur. Neçə dəfə format atsamda yenə video kartın driveri oturmur ki oturmur. Xahişim kimin vaxtı varsa ya yazaraq köməklik etsin yada team wiever ile qoşulub baxsın

 

Heç bir yaşılıq əvəzsiz qalmır!

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...