djaron97 Konu tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Ekim 2014 Hamıya salam mən təzə krosna apparatı almaq istəyirəm ağlımda 1-2 firma var modellərinə də baxmışam amma orda yazılan heçnə bu forumda o modellərdən hansınısa işlədənnərin təcrübəsinnən artıq olada bilməz Mənim xoşuma openboxnan dreambox gəldi bilmirəm hansı modellərini seçim mənim üçün əsas tələb 1cisi-qiyməti 200azn-i keçməsin 2-HD kanallara baxmaq VƏ HD ZAPİS ELƏMƏK MÜMKÜN OLSUN 3-Modul kart girsin 4-HDMİ-çıxışı olsun 5-otaqdakı vifiya qoşula bilsin (youtube və s) 6Dözümlü olsun (yəni məndəki supermax uje sıradan çıxı Kimsə Bakıda dəqiq satılan yeri satan adamı yada nömrəsini vopşum bu işlərdən əməlli başı çıxan adam tanıyırsa əlaqə nömrəsini ismarıcıma atsın Onlinedə linkinidə ata bilər. Admin əgər mövzunu səhv açdımsa üzürrü hesab elə hələ təzəyəm )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooGle_Chrome Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Untitled.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 mövzunun yerini dəyişdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 İndi qardaş detirsən bu yarıyar işimə? nə bilim vallah məndə köhnə də supermax idi sonra zayı çıxdı ekran menyusu titriyə titriyə göstərdi apardım tanış ustaya dedi proqrami pozulub sonra apardim basqa yerə dediki proqram götürən çipi zədələnib apar tulla məndə qoydum şkafa qalıb elə orda ona görə nəsə bu firmadan gözüm su içmir ((( Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 SALAM. Buyurun: Amerika istesalı. Almaniya istehsalı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.