Admin_Boy Konu tarihi: 21 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Ekim 2014 Salam Əziz userlər Mənə Facebookda bele bir Apps lazımdır hemin appsda kim məni dostluğundan cixarib bele bir şey mövcuddurmu? İndidən Təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2014 ....mövzunun yerini dəyişdim diqqətli ol.... onun üçün xüsusi app lazım deyil gir həmin adamın profilinə bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 21 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2014 Məndə Dostlar Şoxdur Mene ele bir şey lazimdir ki Yazılsizki Kim seni Dostluqdan Cixarib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 21 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ekim 2014 salam aleykum.. internetdə araşdırdım. belə bir proqram tapdım.. yoxlamamışam, virusludur, ya yox bilmirəm... http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/22622985.asp Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Yo o proqram işlək deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 xeyr yoxdur elə şey. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Ekim 2014 mən internetdə rast gəlmişdim.ama yoxlamamışdım.axtarıcam.tapan kimi bura yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suvelanli_MaQa_237 Mesaj tarihi: 23 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ekim 2014 Yoxdur, məncə elə bir shey. ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliv Mesaj tarihi: 10 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Kasım 2014 Aliv bu smaylikin bu mövzuya nə aidiyyatı var? Belə hal təkrarlansa ban ola bilərsən Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.