Kənka™ Konu tarihi: 5 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 5 Kasım 2014 Salamlar, bu dərsdən, texnikom vs başı çıxanlaradı sualım? Mən 9da oxuyuram, hələ dəqiqləşdırməmişəm ki hara verim. Yol polisdiyinə vermək istəyirəm. Qeyd edimki, indidən cəbr məşğələsinə gedirəm. Gələn il 3undən 11də oxuyanda 5indən gedəcəm, verdiyim qrupa görə yəni. Sualım budu: Yol polisi universitetdə var? Hansı qrupdadı? və ya texnikomda? Dediler polis akademiyasıbna daxil ola bilərsən, odaki bilmirəm hansı fənlər? Necə? Neçə bal vs? Birdəki 1ci qrupda komputerə aid nəsə var? Neçə baldı vs. Bunlar haqqında mənə məlumat verə bilərsiz? İndidən təşəkkürlər, sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Salam.Mən Xəzər Universitetində oxuyuram.Kompyuter Mühəndisliyi.1ci qrupda var minimum keçid balı 150di.Ancaq illik təhsil haqqı çoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Elə özümdə o ixtisasda oxuyuram.Texniki kollecdə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.Maga Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Bax.Keçən ilin minimal keçid ballarıdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Hər birinizə təşəkkür edirəm.. Texnikomdada var, universitetdədə? Hansı daha yaxşıdı? Yəni iş tapa bilmədə, vs. Bidə qaqaş ora necə daxil olmusan texniki kollecə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Kompüterə mühəndisliyi var 1-ci qrupda.. Ən yaxşı Qafqazdı (Qafqaz tam bilmirəm, ama məncə bağlanı, sonra Azərbaycan Dövlət Neft Akademiyasıdı (ADNA), sonra BDU.. Belə ortalama 550+ yığsan rahat bir kompüter ixtisasına düşə bilərsən.. Ödənişsiz.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Qaqa 2013 də daxil olmuşam.Minimum keçid balı təxmini 92-95 idi.Bildiyimə görə texniki universitetlə eyni dərs qrafiki var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Mənə elə bil pullu pulsuz fərqi yoxdu pullular diəsən az olur balı. Az olan lazımdı Qaqa bəs universitetə ? Yəni komp üzrə? Birdə polis haqqında məlumatıvız yozxdu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Mövzu başlığı redaktə edildi. Növbəti dəfə diqqətli olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Kasım 2014 Onsuzda başlayan kimi sənə kompyuterdən keçməyəcəklər.Əvvəl Fizika,Riyaziyyat,English bu dərsləri keçəcəksən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Texnikomu mən bitirmişəm.Ağlı olan texnikoma gedməz.Sonra akademiya bitirmişəm oranıda oxumaq çətin və bezdiricidir.Texnikomda polis olmur.Boş söhbətdir.Yola hərəkətinin təşkili var.Işarələr,Mero işi yəni.Sən adicə sadə bir universitede ver.Oranı bitir və əlində ali savad olsun.Sonra polis və istədiyin orqana işə düzələ bilərsən.Sistemdən qaç ....Tələbə ol kursant yox !!!!Mən BT bitirdim,Bt akamemiyasınada getdim.Amma adi tələbə ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Vahidov qaqa çox adamda mənə elə texnikomu deyir vermə. Yenədə çox sağolun koməyiniz dəydi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.