Gülnar Abdullayeva Konu tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 6 Kasım 2014 Salam! Kompüterə windows 7 yükləmişəm amma sam driveri yükləyəndən sonra kompüter sonur. Lakin yenidən yüklənmir və monitor açılmır, sistem blok isə işləyir. Kompyuterin markarası (notebook -asus), İndi mən necə edim ki, Sam driver yükləyim və monitor açılsın? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Borland9, mən heç nə başa düşmədim axı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Xanımqız, biraz aydın yaz. Sam driver nədi? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 format edəndən snra driver yükləyirik bax o dirver i deyirəm .. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Röyal Babayev Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Kompüter ümumiyyətlə açılmır? Alıntı Bir sözü haranla anlayırsansa, orana girər! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 vindos 7 ni yükləyirəm, vpi yükləyirsəm , driver yükləyirəm ve perezaqruska gedenden sonra ekran açılmır amma sistem işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Ctrl+Shift+Esc (Task Manager açılır) → File → Run New Task Açılan pəncərəyə explorer.exe yaz.. Vse.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 İstifadəçi adımı düz yaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Kasım 2014 yəqin driverin yeni versiyası uyğun gəlmir vga-a.driveri yazmayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 mən hələ d bu problemi həll edə bilməmişəm dostlar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 sistemi geri çəkib yoxlayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 mən bu nidaları necə aradan qladıra bilərəm?.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 üsdünə gəlin sağ düyməni basıb обновить драйвера seçin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Xanım driverlər yüklənməlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 bu iki bölümdən hansını seçim?2.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 1-ci. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Kasım 2014 1 ci yazılanı seçin avtomatik düzəldəcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Kasım 2014 ...salam Gülnar xanım... dünən şəxsi ismarıcınızı alanda siz online-da deyildiniz... ...bu üzdən sizə indi kömək etməyə çalışacam... ... noutbukunuzun modelini və seriyasını bura dəqiq yazın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 Salam.. ekran qaralması problemi ekran driveri ilə əlaqədardır (videokart driveri).. siz driverləri yazanda çalışın rəsmi saytdan kompyuterin seriyasına uyğun axtarış edib, yükləyib yazasınız.. yuxarıda paylaşdığınız şəkildə 1-ci nida işarəsindən əlavə onun altındakı qurğunun driveri də yazılmalıdır.. əgər yazıldıqdan və kompyuter söndürülüb yandırıldıqdan sonra ekran yenə qaralsa diqqətinizə çatdırım ki, video kart zədələnmiş ola bilər.. zədə görmüş video kart driver yazıldıqdan sonra digər videokartla konflikt verir və ekran qaralır.. Ümid edirəm zədə yoxdur, uyğun driveri yazsanız işiniz düzələcək.. Əgər yenə alınmasa sevindirici bir xəbərdarlıq edim ki, çox güman ki videokartlardan biri Intel video kartıdır.. onu yazmaqla ekranı normal görünüşə gətirə bilərsiniz.. hər hansı bir çətinliyiniz olsa yaza bilərsiniz.. Kamran qardaşımın dediyi kimi - kompyuterinizin seriyasını burda yazmaqla daha düzgün kömək ala bilərsiniz. yuxarıda qeyd etdiyim qurğuları aşağıdakı şəkildə qeyd etmişəm.. 1415368516.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 Gülnar xanım problemi həll edə bildiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gülnar Abdullayeva Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 dostlar notbook indi mende deyil sbah getirecekler, sizden üzr istəyirəm bu günlük məni bağışlayın sabah notbook mənə çatan kimi sizdən xahiş edecem mənə köməklik göstərəsiniz.. çoooox sağ olun dostlar mənə köməklik göstərməyə çalışırsınız ..çoox sağ olun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Kasım 2014 Olsun xanım.Problem deyil.Bizim işimiz budur.Əlimizdən gələn qədər köməklik göstəririk. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.