Jump to content
Forum Windows-az.com

Diske mahni yazma


nici007

Recommended Posts

Proqramlar telegramda
Guest Vuqar Abdulevvelov

neroya girirsen ordan...sozdat dannix...bele olmasada rusca yazılan soz olmalıdı basırsan sora diski secirsen dvd nede cd.....ordanda..mahnıları içinə atıb görecen sorada dalee basırsan ...diskin yazılış suretini seçirsən 8x zad qoy ....seçib dalee basırsan....bu qeder mecazi menada olsa ...eləyə bilsən sevinərəm..

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest Vuqar Abdulevvelov
Olur...Niye olmurki..Dvd diske 1000 nen cox mahni yuklemek olur.sende diski yazanda orda dalee verende qus qoyan yer var onu qoyursan yazirsan...vesselam..Men qoydugum videyoya bax...orda var..danni ile yaz getsin acacaq...
Link to comment
Share on other sites

nici007 audio cd-nin mp3 ferqi ondadır ki,audio yazanda mahnının həcminə görə dəyişə bilər 16,17,18,19 kimi mahnı tutur,mp3 yazanda çox yaza bilirsən,onunda yerini vüsal açıq aydin görsedib musiqi,video və s.hərəsinin öz bölməsi var gir nero ya videodan deqiq bax yaz,videodan bir şey başa düşmədinsə kiminsə yazmağıynan çətin başa düşəsən.Dvd mahni yazanda həcminə görə dəyişir,yazdınsa əlavə edə bilmərsən sonram.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...