resad444 Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 adi disklərdə yox,yazıb pozulan disklərdə olur deyəsən yoxlamamışam ona görə dəqiq deyə bilmərəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 resad444.....Adi diskə yazmaq olur ardınca.....istəyir cd istəyir dvd olsun....yaxşımı?Əgər diskə 1.Nə isə köçürəndə onda sən orda işarə var onu qoymalısan. 2.sora disk dolana qədər elə edib dalınca yazırsan.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 nero6.jpg Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Vuqar Abdulevvelov başa düşdüm heç vaxt yoxlamamışam ona görə bilmirdim çox sağ ol,Vüsal səndə sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Vuqar Abdulevvelov Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 resad444 Dəyməz qaqa...Bildiyinə,başa düşdüyünə sevindim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.