qusi555 Konu tarihi: 21 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Kasım 2014 Salam. Mən SEEDBOX əldə etmək istəyirəm və aşağıda şəkildə ki xanaları doldurdum. (baxın səhv doldurmamışam ki ? ) Orda qırmızı ilə işarə etdiyim yerə nə yazım ? Yəni Zip kodu hardan bilim ? Dəqiq məlumatı olan var yoxsa googledən axtarım ? Balqsz.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 SALAM. Buyurun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Salam/AZ1000 və AZ1095 yığsanda olar.Dəqiq Burdan öyrən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Mövzunun başlığı redaktə edildi. Növbəti dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Borland9, Redaktəyə görə sağol. Gələn səfər daha ehtiyyatlı olaram. Başa düşdüyüm qədər bu poçtun kodudu . Elədirmi ? Əgər elədirsən onda mən niyə ora dəqiq poçtun kodunu yazım ki ? Axı onlar pasılka yollamırlar. Bəs onda niyə bu kodu istəyirlər ? Lap istəyirlərsədə məncə xeyalbeylerov -un yazdığı kimi AZ1000 və AZ1095 yazıb göndərmək olar . Düz düşünürəmmi ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 qusi555 bəli poçt indeksidir.əgər nəsə sifariş edirsənsə poçt indeksin dəqiq yazmalısan.Yoxsa qeydiyyatdan keçəndə hansı kodu yazmağın fərqi yoxdu ən azında sənə nəsə göndərməyəcəklərsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Onda mən belə edim. Eləməyim təmbəllik gedim ən yaxın ərazidəki poçtun özündən soruşum. Cavablandıran hər kəsə təşəkkürlərimi bildirirəm. qeyd: Birdə hər kəsi seedbox almağa çağırıram super şeydi Aha tapdım deyəsən . Aşağıdakı şəkilə baxın. Orda qırmızı ilə işarədiklərim mənə lazımdır elədeyilmi ? Balqsz.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
x392lb39l3708 Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 Hə odur Birdə seedbox pulsuz servisdir?Bunu tapdım pulsuz işləyir.Dropbox ilə seedbox servisinin fərqi nədir?ancaq torrent yükləyirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Kasım 2014 xeyalbeylerov, Seedbox şirkətləri sənə yüksək upload və download sürəti olan serverlər verir. Görünüşü utorrent və bittorrent proqramı kimi olur. Torrenti ora dabavit edirsən, özü yüksək sürətlə download edir və yüksək sürətlə paylaşır (upload edir). Daimi orda torrenti aktiv saxlamaq həm saytlarda rationuzun artmasına həmdə digər şəxs yükləyərkən ona yüksək sürət ötürmənizə səbə olur. Bax burda download sürətini görəcəksən. Ümumilikdə 1GB və 10GB tarifləri var . Superdi. Birdə film həvəskarları üçün üstün cəhəti var. Mənim yükləmə sürətim 800 kbps -dı. Mənə sərf edir ki, seedbox alım və artıq 800 kbps ilə videoları (filmləri) yükləməyim. Daha sürətli yükləyim və elə o serverdədə izləyim. Yox pulludu. Pulsuz kim sənə öz yüksək sürətli serverindən yer verər ? Qiymətlər dəyişgəndi. Processorun gücü, Ötürüləcək sürət, sərt diskdə yer və serverin yerləşdiyi ərazi qiymətə təsir edir. Mən bunu almaq istəyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.