djaron97 Konu tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Konu tarihi: 30 Kasım 2014 İlk öncə hamıya salam mənim evdə 2 kompyuterim var biri noutbukdu dell digəri isə pc di mən lan şunurla bunları biri birinə qoşub fayl kopyalamaq istəyirəm amma alınmır.youtubeda azərbaycanca və ingiliscə olan bütün dərsliklərdə deyilənlərə əməl etmişəm amma alınmır windows xp də edə bilirdim amma bu 7 də eliyə bilmirəm xatırladımki hər iki kompyuter windows 7 əməliyyat sistemi ilə çalışır və bütün driverləri yerli yerindədir lan portlar şunurlarda salamatdı(yəni hər hansısa bir nasazlıq yoxdu) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaşımı açıq qoymusunuz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
-C3YHUN- Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 Videoya baxıb dəqiq əməl etsən niyədə alınmasın https://www.youtube.com/watch?v=6z11NDo2BUA Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Kasım 2014 bəli paylaşım açıqdır .o ki qaldı verdiyiniz vieoya o video ruscadı ordan heçnə anlaya bilmirəm. mənim kompyuterimin 2sidə azərbayancadı dil paketi yazmışam onnan nəsə xəta gələ bilməz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Aralık 2014 nooldu e bu boyda forumda bir nəfərdə olsun mənə izah eliyə bilməyəcək bunu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.