Emil.Kerimli Konu tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 3 Aralık 2014 Salam əziz dostlar. Çoxdandır mənə maraqlı gələn windows 7-də masaüstü ekranın üst hissəsində əsas lazım olan yarlıqları oraya qoyub neçə istifadə edirlər maraqlı gəlir ləkin maraqlanmamışam. Zəhmət olmasa kim bilirsə yəni həmin paneli necə əmələ gətirib işlətmək haqqında mənə köməklik edirdi. Tam necə bir şey istəyirəm google-də həmin panelin şəklin tapmadım amma ona oxşam 1-2 şəkil tapdım lakin orda panel aşağı hissədədir mən yuxarıda olmasını istəyərəm. Buyurun şəkillər bunlardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Tam fikrin çatmadı nə demək istəyirsən.. Ama hər hansı folderi, faylı taskbar`da istifadə eləmək istəyirsənsə, yəni bu hissədə: problemm.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Salam-Aleykum.Çox sadə.Yerləşdirəcəyim linkdən yükləmə et və video dərsliklə proqramı ayarla ...Nəyi başa düşməsən xəbər et .... ...http://rocketdock.com/DOWNLOAD... . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emil.Kerimli Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Çox sağol qardaşım hə bunu istəyirdim. baxdım video dərsə yükləyirəm indi proqramı. Minnətdaram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Emil.Kerimli , Halal xoşun ... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 RocketDock proqramı ilə etmək olur Buyur rəsmi saytdan yüklə.Quraşdırılması çox asandır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Aralık 2014 Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.