dell-inspiron Konu tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 17 Aralık 2014 salam mən bu saytdan telefon almaq istiyirəm xaiş edirem fikirlerinizi deyərdiz bu sayta güvənə bilərəm? bu saytdan nəsə alan olub? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Bıy , burda nə ucuzdu , yoxsa elə qiymətlər belədir dükanlarda da? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Bu mənədə maraqlıdı.Alan olubsa bir zəhmət məlumat versin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 panik burda xeyli ucuzdu mayak18 sayta daxil olduqda facebook istifadeçilərinin rəyləri var hər kəs razılığını bildirir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TesLA Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Ən azı 100 manat ucuzdu hamısı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Çox sağol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Salam, bu saytlarda telefonlar ucuzdu.. Keyfiyyəti də normaldı.. Hardasa 700-800 manatlıq telefon alsan, 200-250 manat xeyir qalır.. myphone.ae from.ae Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Salam . Orda saytda aşağıda sol küncdə online çat yer alıb. Suallarınızı ora ünvanlaya bilərsiniz. Mən biraz yadım və cavab aldım. Mənim Yazışmam Mən- maraqlı qiymətlədi. Bəs zəmanət barədə. Jasmin Sabahınız xeyir, Sizə necə kömək edə bilərəm? Bizim şirkətimiz məhsulları Dubaydan poçt kuryer xidməti ilə sizin ünvanınıza göndərir, gömrük haqlarına, mağaza komissiyalarına, kirayə xərclərə, işçilərin maaşına, vergilərə və s. əlavə xərcləri etmədən, nəticəsində sizə sərfəli qiymətləri təklif edə bilir. zema Satdığımız bütün məhsullar alış günündən etibarən 12 aylıq pulsuz zəmanət xidməti ilə təmin olunurlar. Əgər sizin məhsullunuz istifadəçinin ona yetirdiyi zərərlər istisna olaraq, alış günündən 12 ay ərində xarab və ya qüsurlu olarsa biz öz hesabımıza Dubay şəhərində istehsalçının resmi servis mərkəzinə göndəririk, məhsulunuz təmir olunur və işlək vəziyyətdə sizə qaytarilir. Təmirin maksimal müddəti 14 iş günüdür. Təmir müddəti ərzində sizə müvəqqəti istifadəyə üсün analoji məhsul verilir. Əgər bizim sizə göndərdiyimiz məhsul 14 gün ərzində qüsurlu olduğunu aşkar etsəniz, istəyinizə uyğun olaraq biz: a) məhsulu yenisinə və ya uyğun məhsula dəyişə bilərik alış zamanı ödədiyiniz məbləği qaytara bilərik. Zəmanət veb səhifəmizdəki qiymətə daxildir. Mən Ətraflı məlumata görə təşəkkürlər. Jasmin Buyurun, əlavə sualınız varmı? Mən Yox təşəkkürlər. Jasmin Buyurun, sizə uğurlu gün arzulayıriq. Mən hal hazırda söhbətimizi tərk edirəm, lakin lazım olsa bizimlə istədiyiniz vaxt ünsiyyət qura bilərsiniz. Təşəkkür edirik! Xidmətimi bəyəndiniz? Buyurun, şərh yazın, daha yaxşı şirkət olmağımız üçün bizə kömək edin. https://getkudos.me/myphone/post Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Onsuzda bütün hamısı əlbətdə öz məhsulunu tərifləməlidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Bu saytdan almaq çox sərfəlidir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Qiymətlərin belə ucuz olması maraqlıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Məncə yaxşıdır. Çünki telefonlar dubaydan gətirilir. 100 manat qoymurlar 20-25 manat qoyurlar üstünə. Daha çox satırlar və daha çox gəlir əldə edirlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Ola bilər ama keryiffəti maraqlı gəldi nəsə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ətraf Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 bu saytda problem yoxdur hansı telefonu istəsəniz ala bilərsiniz birdə bu sayt var from.ae burdada çox uzuzdu qiymətlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Aralık 2014 Yəqinki olmaz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest AZE610(2) Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 Salam o sayt tam təhlükəsiz və original mallar təqdim edir! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Aralık 2014 fikirlərinizə görə çox sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Aralık 2014 Çox sağolun. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.