Deliusta Konu tarihi: 31 Aralık 2014 Paylaş Konu tarihi: 31 Aralık 2014 Salam əziz dostlar.Mənə elə bir sistem lazımdır ki,mən ordan reklam html kodları götürüm istədiyim bloguma qoyum və ordan Paypalıma pul qazanım.Bilən var ? Mən istəyirəm ki, görüntülənmə sayısına da versin ? Xaiş edirəm köməklik edin.İndidən təşəkkürlər.. --------------------- Əlavə edildi Google Reklamların bilirəm.Onu deməyin zəhmət olmasa.O Azərbaycanı dəstəkləmir həm də ancaq gərək bank hesabına olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 1 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ocak 2015 Sape.ru saytına bax. Bəlkə işə yaradı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 2 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ocak 2015 Türkcə olanları var və etibarlıdır bu qardaş ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 3 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ocak 2015 Linklərə görə ödəniş edir. Bir müddət təxmini bir il istifadə etmişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 link necə yəni ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ocak 2015 Saytın varsa həmin saytın linklərini əlavə edirsən o da onlara görə müəyyən qədər pul ödəyir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Bunun türkçəsi olanın tanıyırsan qaqa ? Belə rusca bilmirəme.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ocak 2015 Türkçə yox. Rusca olanı bilirəm qadası. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.