Elit-killer Konu tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 5 Ocak 2015 Salam hörmətli sayt rəhbərləri və heyyəti.Sizdən xahişim odur ki, mən artıq iş yerimi dəyişdirdim deyə artıq sayta qayıtdım.ona görə istəyirəm ki, mənim vəzifəmi bərpa edəsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Səni yenidən saytda görmək xoşdur qardaş... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Arno Victor Dorian çoxsağol qardaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Xoş gördük Şahin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Əleykum Salam Şahin qardaşım səni yenidən saytda görməyimə sevindim. Sənin bu saytda əziyyətin böyükdü əsasda forum bölməsində. Ona görədə sənin bu əziyyətini yerə vurma bilmərik heç vaxt status məsələsinə gəldikdə isə mənimdə xəbərim yox idi indi dəqiqləşdirdim biraz anlaşılmazlıq olub qardaş üzürlü say. Statusunu bərpa elədim. Uğurlar qardaş.... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Şahin xoş gördük.Statusunu Tural almışdı.Sayta gec daxil olduğun üçün.Artıq qayıtdığına görə statusun qaytarıldı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Xoş Gəlmisən Şahin Qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 ... Şahin qardaş ,təbrik edirəm...mən mövzunu oxuyana qədər Aqil qardaş statusunu qaytardı.yoxsa mən qaytaracaqdım.Aqil qardaşa da təşəkkür edirəm.çünki yaxşı userlərin qədrni biləndir... ...qaldı ki,sənə , sən savadlı usersən...elə gələcəkdə sayt rəhbəri olmağa da layiq qardaşsan...uğurlar arzulayıram... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Təbriklər Şahin. Səni yenə Forum Admini kimi görmək xoşdur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 çoxsağolun hər biriniz dostlar.məndə çox şadam ki, yenidən sizlərnən olduğum üçün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Dəyməz Kamran sən mən fərqi yoxdur borcumuzdur qardaş.... Saytin keçmişinə nəzər salsaq saytda əziyyəti olan userlər çox olub vaxtı ilə....hansisa səbəblərə görə saytdan uzaqlaşıblar....Biz burda hər bir userin əziyyətin zamanla qiymətləndiririk. Qaldiki əziyyəti olan qardaşlar heç vaxt unudulmur...Misal üçün Sayt rəhbəri Vüsal Yusifov. sayta gec gec daxil olmağına baxmauaraq bu gündə sayt rəhbəridir. Çünki vaxtı ilə saytda bir çoxları kimi əziyyəti böyük olub... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Status dəyişiklikləri bağlı hərəkətləri Saytın Qurucusu Tural Ağayev edir. Mövzu bitdisə bağlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Xoş gəldin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Ocak 2015 Elvin, çox sağ ol. Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.