Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 bu cür yoxla... Bluetooth file göndərmək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Rəsmi saytdan drayveri yüklə ancaq.. Məndə də drayver packla eləmişdim, drayverin install olduğunu göstərdi.. Yoxa çıxdı ama drayver.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Faiq əhədov məndə heç o qurğular bölməsində daim axtarır tapsa belə axtarır həmdə o faylı göndərmək əsnasında olan aşağı küncdəki quş məndə aktibdir yəni deaktiv eləmək olmur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 ... 3-nü də sil ... ... format diskində olsa belə,heç 1 problem yoxdursa,driverləri update etməyi şəxsən mən məsləhət görmürəm...mən ancaq vga driverini update edirəm...bu da o halda ki,köhnə versiya vga driveri yeni qrafik proqramlarda 3d funksyasını dəstəkləmir...bu funksiyadan istifadə etmək üçün (misal üçün fotoşopda) köhnə vga driverinin yenilənməsi məcburidir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 3ünüdə silim bəs sonra necə eliyim hardan yazım delin rəsmi saytına girib support dovnload drayvers bölməsində mənim noutbukuma aid 4dənə driver çıxır bilmirəm hansını yükləyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ocak 2015 ... buyur ... bunu yoxla... Bluetooth_Broadcom_W8W8.1_12.0.0.9100_DELL_INSPIRON_N5110_.zip - 168.1 MB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Ocak 2015 belə alınan deyil.ancaq format eləməlisən.həmdə əgər formatdan sonra driver normal işləyirsə onda obnavleniya vermə versən yenə işləməyəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.