Jump to content
Forum Windows-az.com

Kompüter haqda


gumay

Recommended Posts

Proqramlar telegramda

1.) Forumda mövzu açarkən düzgün bölməni seçin mövzu açmaqda çətinlik çəkirsinizsə Sayt Rəhbərləri və Forum Adminlərinə müraciət edə bilərsiniz.

 

9.) Forumda E-mail, faks, telefon nömrəsi və s. yazmaq qəti qadağandır. E-mail, faks, telefon nömrəsi vacib lazımdırsa bir istifadəçi digərinə şəxsi ismarıcla göndərə bilər

 

Düzəliş etdim gələn dəfə diqqətli olun

 

 

Link to comment
Share on other sites

cavablarınıza görə çox sağ olun ancaq o proqram alınmadı bir də ki men onu necə aktivləşdirim bir də bir dəfə bir video var idi onun vasitəsi ilə etmişəm ancaq bir aylıq olub videonun adını yazıram youtubda var how to fix this copy of windows is not genuine on windows çox xaiş edirem bilseniz etraflı yazın.

Link to comment
Share on other sites

salam her vaxtınız xeyr oradan da yüklemir künkü menim komputerimde yükleme proqramı yoxdur ona göre men tekce youtubdan yükleye bilirem mümkünse adını yaz youtubdan yükleyim bir de videonu bura yerleşdire bilmessiniz? eger bunlar olmasa size emailımı gönderim mene gönderin sağ olun.

Link to comment
Share on other sites

KMS auto proqramıyla rahat edə bilərsiniz.Aktivirovata basıb vindovsu seçirsiniz.o özü aktiv edib size məlumat verəcək.Sonda pəncərə açılacaq ki planlayıcıya qoyum hər 25 gündən bir aktiv etsin.Onu qəbul edərsiniz.Bir də əgər antivirus varsa söndürün ya da verdiyim faylı istisnalara atın.Bu da link

Link to comment
Share on other sites

axşamınız xeyr KMS auto proqramını siz verdiyiniz linkden yüklemek olmur mümkünse emaılımı qeyd etsem ora göndere bilersini? bir de men team proqramını yükleye bilmerem ona göre ki menim komputerime proqram yüklenen kimi ses çıxardır ve qaralma verir fikiriniize göre çox sağ olun.

Link to comment
Share on other sites

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • loading...
×
×
  • Create New...