Elnur_Zaqatalalı Konu tarihi: 14 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 14 Ocak 2015 Salam. Mənə kodlu exe faylını açmaq üçün proqram lazımdır. Yəni exeni açanda kod istəyir. Exe rarda deyil. Öncədən təşəkkür. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ocak 2015 Həmin faylı bura at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_Zaqatalalı Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 Buyurun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 bu ümumiyyətlə nədir? hansısa proqramdı? bəlkə adını deyəsən düzgün link tapıb verim. kodlu deyil sadəcə zədəlidir fayl ya da sona kimi yüklənilməyib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 Exe faylda kod var.Məncə bu clash üçün fake proqramdı.Sən premium yükləmək üçün onlara pul verəcəksən oda sənə kod verəcək.Kodu daxil edəndə çox gümanki heçnə olmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_Zaqatalalı Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 Cavablara görə sağolun. Mən şərhlərə baxdım 40 şərhdən 5-ni adminə aid idi qalanları isə istifadəçilərə. Digər 35 istifadəçi tərif və xeyir -dua edirdi. Mən də 2.50 azn-ə premium aldım onlara göndərdim 4 gündür səs yoxur. Deməli deyirsiz ki yalançı proqramdır. Mən də həvəslə yüklədim ki, Clash of clansa çit qoşum. Yoxsa çox vaxt aparır. Nəysə bir daha sağolun. Mövzunu bağlaya bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ocak 2015 Yəqinki gələ dəfə diqqətli olarsız Mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.