Guest Extreme Crazy Person Konu tarihi: 16 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Ocak 2015 Salam əleyküm mənim komputerimdə həmişə Driver san francisco oynuyurdum dünən bizə qonaq gəldi biyaz komputeri quççaladı getdi və oyun işləmir neydən ola bilər Şəkil Sizdən kömək gözləyirəm əyər şəkil işləmirsə Linki:http://www.share.az/wc7gkxp07rj1/Снимок.jpg.html Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Directx,vredist yerindədi?Yüklə yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 bəli bunda hamısın yükləmişəm bunnan qabaq oynuyurdum amma varfacedə belə problem yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Burdan DLL faylı yükləyib oyunun papqasına at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Karb10 mən buları yüklədim hansı qovluqa atım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Oyunu hansı papqaya yükləminən ora at (təkcə dll faylı) Hər ehtimala qarşı System32 və SYSWOW64 papqasınada at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Karb10 readme.txt faylında göstərdiyi kimi SySWoW64 qovluğuna attım düzələcək yoxsa həminki şey olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Dəqiq deyə bilmərəm.Düzəlməsə başqa yol axtararam.Oyunun papqasına da at Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ocak 2015 Karb10 yenə həminki şey gəldi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.