qusi555 Konu tarihi: 26 Ocak 2015 Paylaş Konu tarihi: 26 Ocak 2015 Salam hörmətli windows-az.com ailəsi. Mən hərbidə olduğum müddətdə burda paylaşımlar edirdim. Çünki bekar idim. Deyirdim qoy camaata bir xeyrim dəysin. Amma indi hərbidən qayıdmışam və biraz hazırlaşıb universitetə daxil olmaq istəyirəm. Bu biraz paylaşım etməmdə mənə problem yaradır. Amma çalışacam bu gündən etibarəm biraz boş vaxt tapan kimi paylaşım edim. Mövzunu açmağımın əsas səbəbi budur ki; məni; Windows TEAM stasusuna layiq görən qardaşlarıma təşəkkür edim. Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 UĞURLAR qardaşım! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 Uğurlar, inşAllah paylaşımlarıvı tələbə kimi də edərsən ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 Aleykum SALAM uğurlar qaqaş ama bir daha xahiş edirik belə adla mövzular açmayın belə mövzuların sayı artdıqca forumda əsas mövzular ikinci hətta üçüncü planda gizlənir ümid edirəm anlayışla qarşılayarsız birdaha uğurlar... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qusi555 Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 İlgar Mammadov, İnşallah qardaşım. Beats Audio, sağolasan qardaşım. Allah köməyin olsun. TΛNNΞЯ, oldu. Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 ALLAH hamımızın köməyi olsun İN ŞA ALLAH... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ocak 2015 Uğurlar ! Allah bütün yaxşı,xoş niyyətli duaları eşitsin və qəbul eləsin AMİN ! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.