windows12 Konu tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 5 Şubat 2015 bandicam2015-02-0518-08-00-586.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 yazılıb ki orda sənin kompyuterində həmin proqramın başqa versiyası var.onu sil daha sonra bunu yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 məndə onu bilmirəmdə hansıdı camtasia studionu ona görə sildim yenədə olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Administrator ilə run edirsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Ilqar Administraornanda elədim alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Camtasi Studio tamam başqa proqramdı.Sistemi ccleaner ilə təmizlə, regeditdən bütün corel-a aid açarları sil sonra yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 alınmadı yenə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 o proqramın başqa versiyası kompda qurulub onu silmesen bunu quraşdıra bilməyəcəksən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 məndə onu tapa bilmirəmdə başqa versiya nə ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 bundan qabaq kompa bunun başqa versiyasını ustanovka eləmisən ümumiyyətlə? bəlkə ola bilər helə bunu bir neçə dəfə ustanovka eləmisən ona görə helə yazılır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 5 Şubat 2015 xeyir yükləməmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 regeditdən axtarıb sildin açarları? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 bəli Karb10 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 1 Microsoft .NET Framework 3.5 və ya bundan yuxarı versiyanı yüklə... 2.. Microsoft Visual C++ yeni versiyanı yüklə... 3.perezaqruska ver... 4.Corel VideoStudio Pro proqramını adminstrator adıyla yüklə və adminstrator adıyla aç... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 eləyə bilmədinsə teamın kodunu göndər şəxsi ismarıcla köməklik edim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Şubat 2015 göndərdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 bilirəm göndərmisən sadəcə mən qoşulmaq istəyəndə deyir ki səndəki teamın vaxtı qurtarıb açar daxil eləmək lazımdır ona görə sənə portable versiyasını göndərdim ki, özündəkini təmiz sil sonra mən göndərdiyimi istifadə elə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 İobt uninstaller yüklə həmin proqramın exe faylını at iobitə özü faylları siləcək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Karb10 exe-ni hardan tapa bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 proqramın yükləndiyi papqadan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 proqramı yükləməmişəm axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 uninstalleri açanda corel adı gör var orda? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 xeyir yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Corel Draw silmək üçün belə birşey tapdım.O saytda yazdıqları yerdəki faylları səndə poz bəlkə köməyi oldu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
windows12 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Vallah burdan bir şey başa düşmədim mən rus dilində bilmirəm ətrafımdada bilən yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.