Boras_2001 Konu tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 7 Şubat 2015 Salam Qardaşlar. Bu mövzu haqqında mənim dostum açmışdı. ...Mən kis 14-ü sildim,yerinə kis 15 yüklədim (trial) ancaq o 30 günlükdür.Mən o mövzunu oxudum hamı reset etmək deyir... Bunu 365 günlük etmək mümkündürmü(activation kod-a klikləyəndə kod yeri gəlir və bir neçə kod yoxlamişam hec biri işə yaramır) Xaiş edirəm bu haqda bilən yazsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 1 illik isdiyirsənsə açarını almalısan.2015 üçün açar yoxdu internetdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boras_2001 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 ...Yəni resetdən başqa çarə yoxdur? yoxdursa xaiş edirəm reset etməyin yolunu təmiz şəkildə yazin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boras_2001 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Çox təşəkkürlər. Mövzunu bağlaya bilərsiniz. İndi başqa mövzu açacam (oyunla bağlı) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Şubat 2015 dəyməz.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.