Faiq Əhədov Konu tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 10 Şubat 2015 Salam dostlar mən BU LİNKDƏN şəkildə göstərdiyim İnstwogram Downloader modulunu yazmaq istəyirəm yükləmək olmur nədənsə problemi şəkillərlə göstərmişəm... Başqa saytlardada axtarmışam hamısında həmin link gəlir... .jpg .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Faiq Əhədov Sənin komputerində problem var idi yüklənmirdi, mən öz komputerimə yükləyib MediaFire yə upload etdim Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Photograpy Nazim Əziyyət çəkmisən qaqaş kompyüterdə problem yoxdur sadəcə mənim istədiyim program bu deyil şəkildədə sualdada izah və qeyd etmişəm... Mənə lazım olan şəkildə dairəyə aldığım İnstwogram Downloader moduludu bunu yükləmək olmur... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Faiq Əhədov Qardaş sən şəkildə 2 linki kvadrata almısan . O kvadrat şəklində 2 linkdən birincini yükləyib Mediafiredən sənə link verdim başa düşmədim sən hansın deyirsən ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 buyur bu 1 bu 2 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Photograpy Nazim Mənim dediyim moduldu Xposed modulu İnstwogramdan video şəkil götürmək üçün... Bax belə... Pics_Art_1407502976877.jpg .jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Faiq Əhədov Bəli mən işarət qoyduğunuzu yükləmiştim. Nəysə Niyə işləmir programın özündəndir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Bilmirəm.. Ola bilsin versiya söhbətidi modul yəqin ki mən işlətdiyim versiyaya düşmür.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Sənin üçün çox vacibdirsə mən internetdən axtarım tapım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Faiq qardaş sən göstərdiyin linkdən yükləmişəm onu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 1423559930.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Faiq Əhədov Bir neçə linklər tapdım paylaşıram bura .1 Link 2 Link Və başqa bir saytdan yüklədiyim və MediaFireyə qoyduğum Link Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Nazim təşəkkür göndərdiyin linklərə görə amma yenə də mən verdiyin linklərdən modulu yükləmək istəyirəm bu gəlir ekrana ayrı səhifədə... İmkan varsa yüklə upload et görüm belə necə olur... .jpg dddd.jpg 1423559951.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Faiq Əhədov Sizin verdiyiniz link həqiqətəndə işləmir problem o linkdədi Capture.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Bəs Şahin bayaq necə yükləmişdi marağlıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 hmm onu məndə başa düşmədim Faiq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Free Instagram Downloader Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faiq Əhədov Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Şubat 2015 Karb10 Mənə telefon üçün lazımdı kompyüter üçün bilirəm... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Şubat 2015 Faiq sən verdiyin altdakı linkdən köcürtmüşəm qardaş.bilirsənmi necə yüklədimsə? 1.linkin üstünə basdım daha sonra here 2 yerdə var 2cini ordan 1ci səhifədə link verdi və yüklədim və digər sayta uplod elədim verdim sənə.amma yuxarıdakı link işləmədi sən verdiyin. .JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.