Elit-killer Konu tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 13 Şubat 2015 Salam dostlar.yuxarıda qeyd elədiyim telefon eng dilindədir hər şey istəyirəm onu rusca edim amma rus dili yoxdur cəmi 5 dil var.yazı dilləri var amma telefon dili yoxdur necə eləmək olar rusca? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Salam o telefon windows 7 di 8 və ya android olsaydi yaxşı olardı Bu telefonu update etmək mümkündür? Mümkündürsə vin 8 ele onda avtomatik olaraq sisteme rus dili düşür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 AzeSixTeen bildin bilmədin cavab yazma cavabı bilirsənsə yaz.nə vaxtadan telefonda vindovs 7 olub? yəqin səndə olub 7 ilə işləyən telefon. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Salam.Bir az axtardım rus dilini istifadə etmək üçün yenidən proşifka yazmalısan.Yəni rəsmi proşifkada 24 dil olur.Yəqin səndəki telefonda silinib obirilər bu linkdən məlumat ala bilərsən Saytdan yükləmə etmək üçün qeyd olmalısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Ülvi ordan nəsə alınmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2015 alınmadı zune ilə update elədim yenə olmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 14 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2015 Elit Killer HTC HD7 əməliyyat sistemi windows 7-di Buyur Link:http://www.gsmarena.com/htc_hd7-3338.php Bu da şəkili http://postimg.org/image/jlqdjfu2b/ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 14 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Şubat 2015 AzeSixTeen ay qaqa o vindovs 7 yox phone 7 yəni telefon 7 deməkdi.əməliyyat sistemi 8dir . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 dostlar bu problemi həll edə bilmədim başqa kimsə yolunu bilirsə desin xahiş edirəm. Ülvi orda 2 driver var onları nə 7də nə də 8də ustanovka eləyə bilmədim. 111111.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.Maga Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 MoreLocale 2 programını yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 linki atda zəhmət olmasa amma yazılma qaydası ilə birlikdə olsa daha əla olar. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Şubat 2015 telefonu usb ilə qoş.orda yazılıb driver yüklənməlidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Şubat 2015 Ülvi qoşulu halda və qoşulu olmayan halda da eyni xətanı verir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.