NoAmazing Konu tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 13 Şubat 2015 Salam dostlar mən ebaydan özümə köynək (t-shirt) aldım öz qiyməti 11 dollar lakin kargo ilə birgə 21 dollara hər nəysə mən ebaydan qeydiyyat keçəndən sonra öz adresimi yazmışdım mən adres olaraq Bakı,Nəsimi rayonu qeyd etmişdim birdə poçt indeksimi yazmışdım amma məhəllə adresimi + qapı ünvanımı yazmamışdım... adım familyam yaş və s. hamısı doğru qeyd olunub həmçinin əl telefonum. mən malı artıq aldıqdan sonra birdən düşündüm ki tez hərəkət etmişəm üstündən bir neçə saat sonra mənim shipping adresimi satici təsdiqlədi. indi sizdən xaişim budur bu mal mənə necə çatacaq əl telefonu ilə əlaqə yaranacaq mı ya necə ? xaiş edirəm bu barədə kömək edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Salam, əgər poçtun indeksini, nömrəni düzgün yazmısansa, poçta gələn kimi özləri səninlə əlaqə saxlayacaq.. Gedib götürəcəksən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 sənə gələn mal azəri poçta çatdıqda sənə zəng edəcəklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 dostlar yəni deyirsiniz ki mal poçta gələn gün mənim əl telefonuma zəng edib xəbər verəcəklər ? zəng edən yəqin poçt idarəsinin əməkdaşı olar hə ? birdə yoldaşlar mal neçə günə sizin fikrinizcə gələr ? mən hazırda ebay ayarlarına daxil olub adresses bölməsindən adress 2 hissəsindən ev və məhəllə ünvanlarımıda əlavə etdim yəqin indi daha rahat olar hə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Aha zəng eləməlidirlər.. Zəng vurmasalar özün zəng vur poçta maraqlan.. Malın gəlməsi də məncə, ödənişli shipping olur, bir də free.. Orda özləri məlumat verirlər sənə neçə gün ərzində gələcək.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Çox sağol ilqar köməylərinə görə qaqaş birdə bir söz soruşum mən poçta malı almaqa gedəndə poçt gərək mənim həqiqətəndə malın sahibi olduğumu bilməlidir düzdürmü? o necə biləcək ki malın həqiqi sahibi mənəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Dəyməz xoşdur.. Şəxsiyyətivi təsdiq edən sənədi aparsan bəsdir.. Özün də dediyin kimi "adım familyam yaş və s. hamısı doğru qeyd olunub həmçinin əl telefonum. ".. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Anladım dost çox sağol amma bir şeyidə qeyd edim mən aldığım malın orderinə məlumatlarına girəndə sağ tərəfdə yuxarıda Shipping address Rauf Əliyev Baki,Nəsimi rayon Baku Baku AZ**** AZ var yəni burda nəyə görə nömrəni qoymayiblar mən abdayn qeyd olanda nömrə sad hamısını qeyd etmişdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Nömrəni düz qeyd eləmisən ? +994-la yəni ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 bəli amma +994 ilə yox daha doğrusu qeydiyyatda +994 ilə yazanda olmurdu amma yəqin poçt idarə bilərdə bu az nömrəsidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Narahat olma onda.. Ordakı blankları düz doldurmusansa, gələcək.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoAmazing Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 cox sagol dost xeyli rahatlaşdım )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Buyur, qadası Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Şubat 2015 Narahat olma yuxarıda yazıldığı kimi sənə poçtdan zəng edəcəylər.Nömrənin fərqi yoxdu +994 yazmısan ya yox. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.