Karb10 Konu tarihi: 20 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 20 Şubat 2015 AzeSixTeen nikli userin bütün açdığı fake hesablar və özünün hesabı ban edildi.Dəfələrlə mənə userlər ondan şikayət etmişdi.Forumda neçə dəfə nalayiq səzlərdən istifadə etmişdi və saxta hesab açıb öz mənfi reputasiyalarını silirdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpqaqas Mesaj tarihi: 20 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2015 Qardaş mənə də 2 dənə tamamilə səbəbsiz reputasiyalar verib onlar silinəcəkmi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Şubat 2015 Bəli silindi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Bəs o aktiv iştirakçıydı axı bəlkə səhv edib. Bəlkə peşman olub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Mənim açdığım texnologiya mövzularınada Thx kimi Azərbaycanca olmayan sözlər yazırdı və mənfi reputasiya verirdi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Yaxşı yol.Ona məndə dəfələrcə xəbərdarlıq etmişdim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Qayda hamı üçün qaydadır. Bu tip tədbirləri dəstəkləyirəm və ümid edirəm ki, gələcəkdə bu tip hallar baş verməyəcək. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Şubat 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts