iLKiN555 Konu tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Konu tarihi: 27 Şubat 2015 salam wifiyə qoşulanlari necə görmək olar ancaq praqram vasitəsi ilə kömək edə bilersiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Wireless Network Watcher (In Zip file) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Karb10 təşəkür bəs necə edə bilerem ordan istədiyim adami cixarim daha girməsin wifi ilə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 SALAM. Modemdə olan MAC Filter vasitəsilə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 O proqramda elə funksiya yoxdur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 ACCOUNTANT salam onu hardan tapim qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Burda izah edilib. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 ACCOUNTANT bu sayta girə bilmirəm men ona görə praqram istəyirem nesə olub ona gorə 192.168.1.1 bura daxil olmaq olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Team proqramını endirib əlaqə saxlayın. 10-cu versiyanı yükləyin istəsəniz. Əlavə olaraq deyə bilərəm ki, ola bilər giriş şifrəsi dəyişilib. Ona görə team la əlaqə saxlayın dedim. Proqram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 ACCOUNTANT hec olmasa evvel acilirdi parol admin admin yazib gire bilirdim indi hec o sehifede acilmir opereda girende firlanir yazir ne udalonu fso ancaq girmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Bu barədə formda mövzu var tapsam link verəcəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 ACCOUNTANT teşekkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Salam bunu yoxla 100% işləyir https://docs.google.com/file/d/0B5v_ZY-jCc2PMDU3MmMwMTQtMTlhMC00NGVlLWFmMTUtNjdk ZjRkZDMxZmYz/edit?ddrp=1&hl=ru# Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 ValehDemir bunu beyaq yukledim mene lazimdirki wifide onlari cixarmaq daha gire bilmesinler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Sən onda kodunu dəyişdir Ya Da Ki uzaqdadılarsa modemin antenasın aç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 mene sirf o praqram lazimdirki praqramla edim basqa variantla istemirem ancaq praqram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Proqramsızda modemnən görməy olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Şubat 2015 Mövzunu tapmadım amma baxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 28 Şubat 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Şubat 2015 Bu programı yükləyib blok edə bilərsən istədiyin İP-ni: http://www.whoisonmywifi.com/windows/ Ya da wifi-ın parolunu dəyiş, wps mode-u da yes elə ki, dumpper programı ilə qıra bilməsinlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 İlgar Mammadov yüklədim praqrami ancaq block etmek ucun 10$ ödəmek lazimdi repack olunmuş versiyasin bilirsiz ????? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Bir daha SALAM. Həmin proqram pulludur. Saytda olanı isə işləmir. Mən 2 gün əvvəl bu problemlə qarşılaşmışdım. Bütün qonşular qoşulmuşdu. Modemə daxil olub MAC adreslərə blok qoyandan sonra istədiyim insanlardan başqa heç kəs girə bilmir. Ən sağlamı modemdən blok qoymaqdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Yuxarıda deyilən üsulla da edə bilərsən, mən yazdığım 2-ci üsulla da, ki, paroluvu qıra bilməsin program.. 3-cü üsul da bu program: http://do2dear.net/who-is-on-my-wifi-3-0-2-full-final-latest-version/ Cracked olunmuş versiyadır, internetdə çoxdur.. Axtarsan taparsan.. Özüm yoxlamamışam ama, 99% cracked olunmuşu var.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 İlgar Mammadov zehmet olmasa yukleme linkin atarsizda men tapa bilmedim ACCOUNTANT men o sayta gire bilmirem hec cur alinmir ona gore praqram lazimdi qardas Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 Sizi başa düşürəm. Bu linkə baxın orda izah edib necə düzəltmək olar. Yenə deyirəm ki, o proqramların əksəriyyəti işə yaramır. Bir fikirləşin ki, məsələm kiminsə vvi-fi -sinə daxil olursunuz və həmin proqramla ona blok qoyursunuz. Bu inandırıcı deyil. Amma göstərə bilər ki, kimlər qoşulub. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLKiN555 Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Mart 2015 ACCOUNTANT eledim qardas onuda alinmadi hec cur alinmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.