Photograpy Nazim Konu tarihi: 6 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 6 Mart 2015 Hərkəzə Salamlar . Bir neçə gün ərzində Samsung Galaxy Grand 2 almağı planlaşdırmışam . Baxıram baxıram dəqiq qiymət özəllikləri tapa bilmirəm Zəhmət olmasa Dediyim telefonun Qiymətini , Contact yerinin şəkillərini , Özəllikləri , Bəzi hissələrdəki məsələm menyudaki şəkilləri buraya qoyasınız . Ümumiyyətlə yaxşı telefondu ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpqaqas Mesaj tarihi: 6 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2015 Salam linkə nəzər yetir Samsung Galaxy Grand 2 ve Özellikleri Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmeddin915 Mesaj tarihi: 6 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2015 Qiymətinə görə çox yaxşı telefondu üstünlüy ön kameradadı donma problemi var gərək çox oyun proqram yazmıyasan RAM 1GB Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
xpqaqas Mesaj tarihi: 6 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2015 ön kamera demək olar bir çox telefonlarda problemdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Photograpy Nazim Mesaj tarihi: 6 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 6 Mart 2015 xpqaqas Qardaşım Bir tez cavab yazmaq üçün tələsmə ... Mənə türkçə deyil Azərbaycanca lazımdı həmçini mövzunu tam oxusaydın başa düşərdən ki mənə qeyd etdiyim kimi Menyusu, Contact yerinin şəkli və s. Digər şeylərin şəkilləri lazımdı . Bir link işimə yaramaz mənim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mart 2015 telefon haqqında məlumat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 7 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Mart 2015 qardaş qrand almağın məsləhətli deyil əyər pulun varsa s4 və ya sony z1 almağını məsləhət görərdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.