Novruz Məmmədov Konu tarihi: 16 Mart 2015 Paylaş Konu tarihi: 16 Mart 2015 Hər kəsə salam ilk öncə adminlərdən xaiş edirəmki əgər mövzunu səhv yerdə açmışamsa üzürlü saysınlar Deməli 1ay bunnan qabaq Noutbukumu qardaşıma vermişdim oda internetdə lazımsız reklamlardan çıxan nə toolbar varsa yükləyib ora məndə sonra Advanced system care ilə sildim amma hardasa 15gündürki ekranda ikonalar görsənmir daha doğrusu görsənir amma .lnk şəklində məsələn google chrome.lnk və heç biridə açılmır açılanda yandex brauzerə yönləndirir oda save olunmuş link kimi açır internetdədə youtubedə və digər sosial şəbəkələrdə nə qədər axtardımsa bu haqda düz əməlli material tapa bilmədim əvvəl məndə virus olduğunu düşündüm amma sonra gördümki yox lisenziyonnu kasperski də polnaya praverkada tapa bilmədi virus.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGamerExpert Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Mart 2015 Salam AdwCleaner yüklə yoxla əgər olmasa komputeri восстановит elə Mənim aglıma gələnlər bunlar idi birdəki Yandex-in brauzerin sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Mr gamer expert qardaş adv cleaner yuklemisem amma düzelmiyib vastanavleniya ucun berpa nöqtəsidə qoymamışam yandx brovseri isə çoxdan silmişəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 SALAM. Bu videodakı dərsliklərə baxın . Alınmasa team varsa göndərin baxım. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŞiZoFReNiYa Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Pusk menyuda regedit yazib fayl-a daxil olun . və oradan indi yazdığım pəncərələrə artıcıllıqla daxil olun > HKEY_CURRENT_USER > Software > Microsoft > Windows > CurrentVersion > Explorer > FileExts > .lnk buradakı "OpenWithList" faylının icindəki bütün faylları daxil olub silin və yalnız (По умолчанию) qalsın . siləndən sonra tez altdakı "UserChoise" faylına miskanın ikonunu üstünə getirib sağ knopkasını vurub Разрешения faylının üstünə gedib "Administrator" seçin və "UserChoise" faylının üstünə miskanın sağ knopkasını vurub o faylı silin yeniki удалить eləyin kampyuterə perezaqruzka verin və nəticəni bura qeyd eləyin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novruz Məmmədov Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Şizofreniya çox sağol Allah razı olsun dediyivi elədim düzəldi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ŞiZoFReNiYa Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Elnur2015 Düzəldisə cox gözəl halal xosun qardaşım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Mart 2015 Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.